Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 грудня 2011, 14:45 ДТП
У Києві водій "Пежо" протаранив три автівки
У Києві водій "Пежо" протаранив три автівки

Дива водійської майстерності демонстрували автомобілісти в Києві. Чоловік на "Пежо" представницького класу протаранив три автівки. Таранив би ще, та шумахера зупинив стовп.

Олександр Васильович повернувся з роботи, машину, як завжди, припаркував під будинком. Вже ліг відпочивати, як почув дивний гуркіт.

Олександр Васильович, водій "Рено":

- Сын увидел с окна второго этажа - наш бус стоит, почему-то развернут.

Чи то не обман зору - вийшов впевнитися чоловік. Картина ж, яку побив на вулиці, шокувала. Вздовж метрів п'ятисот Червонозоряного проспекту валялися уламки машин. Дві автівки розбиті вщент. Ще дві, зокрема, і його, пошкоджені не дуже.

Постраждалий автомобіліст:

- Учитывая всё остальное, то моя пострадала меньше всех.

Що сталося, розповів інший водій.

Свідок ДТП:

- Їхав в сторону Севастопольської площі, в середньому ряду, зупинився на перехресті, на червоне світло.

Чи варто додавати - каже, що він небезпеки не очікував. Надто - з зустріної смуги.

Олександр, водій "Опеля":

- Раптом побачив зі сторони Севастопольсокї площі - на великій швидкості рухався авто "Пежо", який вилетів на мою смугу, і столкнувся з мої авто.

"Пежо" далі полетів навскіс. Олександр побачив, як він зачепив старенького "БМВ". Ось що з ним стало - таким потужний був удар, що німця кілька разів розвернуло. Потім француз вдарив "Рено". А зупинилася некерована автівка ще на сотню метрів далі.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Віднині цей стовп можна назвати рятувальним, позаяк саме він зупинив шалену автівку. Якби його отут не було, а машина й далі продовжила свою траєкторію руху, то вона полетіла б ось на цей будинок. І тоді наслідки ДТП можна було б тільки уявити.

Що спонукало водія цієї представницької машини таке вчинити - постраждалі автомобілісти з'ясувати не змогли.

Постраждалий автомобіліст:

- Не спілкувався він, не в адекватному состоянии.

Постраждалий у ДТП:

- Он где-то минут 20 лежал, не подавал признаков жизни, а потом сам встал.

З місця ДТП його забрала "швидка". У тридцятивосьмирічного чоловіка травма голови, грудей та живота. Також йому доведеться пройти аналіз на заборонений для кермування допінг. Шпиталювали й водія "БМВ", двадцятидворічного хлопця. У нього окрім численних ушкоджень та забоїв ще перелам гомілки.