Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 грудня 2011, 11:38 ДТП
В центрі Харкова "Опель" спровокував масштабну аварію
В центрі Харкова "Опель" спровокував масштабну аварію

Масштабна автомобільна аварія - в центрі Харкова. Некерований "Опель" збив дівчину на пішохідному переході та понівечив сім автівок. Водій оскаженілої машини загинув на місці пригоди. Причиною його смерті міг стати серцевий напад, припускають автоінспектори.

"Опель Вектра" не зупинився на червоне світло, проскочив перехрестя, в'їхав у "ВАЗа", що стояв на узбіччі, збив дівчину та вдарив ще шість автівок.

Володимир Демидюк, постраждалий:

- По всему видно, что она не собирается останавливаться. Деваться некуда. Тут три машины стояло, он меня развернул, протащил метров пять, после этого машина остановилась.

Гуркотіло під час аварії так, що люди не знали, що і думати.

Аліна Шаповал, свідок:

- Мы думали, наш магазин взорвется: пошел дым сильный белый.

За кермом "Опеля" був 67-річний чоловік. Він помер на місці пригоди. Чому раптом перестав керувати автівкою, і та безконтрольно мчала вулицею? У ДАІ чекають на висновки судмедекспертизи, але одна головних з версій - серцевий напад.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ м. Харкова:

- Однією з ймовірних причин даної пригоди могло стати саме те, що водію стало зле, і в наслідок чого і сталась ця дорожньо-транспортна пригода. На даний момент з медичних закладів ще не надійшла інформація стосовно саме причини. Чи була це смерть до зіткнення, чи після зіткнення.

Окрім загиблого водія, в пригоді постраждала 21-річна дівчина. Некероване авто збило її, коли саме переходила дорогу - на зелене світло та "зеброю". "Швидка" доправила постраждалу до лікарні: там у неї діагностували забиття та відпустили додому.