Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 листопада 2011, 14:44 ДТП
У Сумах на пішохідному переході "Жигулі" насмерть збили 17-річну дівчину
У Сумах на пішохідному переході "Жигулі" насмерть збили 17-річну дівчину

Під колесами легковиків, трамваїв - травмувалися й гинули люди і в інших реґіонах України. Огляд найрезонансніших ДТП - у наступному сюжеті.

17-річна дівчина загинула в дорожній аварії у Сумах. Її збили просто на "зебрі". Водій "Жигулів" їхав надто швидко, пішохідку помітив останньої миті. Надворі було вже темно - о пів на шосту вечора, а перехід не освітлений. Вчасно загальмувати кермувальник не встиг - від удару постраждалу відкинуло майже на 10 метрів, вона загинула на місці.

Ельвіра Біганова, керівник сектору УМВС України в Сумській області:

- За кермом "дев’ятки" був 23-річний хлопець, за попередньою інфо, він був тверезий. Чому водій не загальмував перед зеброю і з якою швидкістю він мчав - сьогодні з’ясовує слідство.

 

В аварії в Запоріжжі постраждало четверо осіб, одна людина загинула. ДТП сталася рано вранці на Набережній міста. "Фольксваген Пасат" на повній швидкості влетів у ліхтарного стовпа. Найімовірніше, водій не впорався з керуванням. Шансів вижити у нього не було. У салоні ще перебувало двоє чоловіків та жінка. Їх шпиталювали з черепно-мозковими травмами.

Євген Луговський, командир відділення аварійно-рятувальної служби:

- К нашему приезду медики "скорой" самостоятельно достали двух человек, они не были зажаты. Мы же достали с помощью спецоборудования пассажира с заднего сиденья, у которого была зажата нога, а затем водителя, который погиб.

 

Ще одна аварія у Запоріжжі - трамвай переїхав людину. Це сталося в Заводському районі міста на транспортному кільці. Під колеса потрапив 83-річний пенсіонер. Як він опинився на рейках - поки незрозуміло. Чоловік дивом залишився живим, але позбувся правої руки. Крім того, медики діагностували в нього серйозну черепно-мізкову травму.

Ігор Михайлик, співробітник Відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- Пешеход переходил, пока неизвестно, откуда куда. Проверку будет проводить следствие, и установит причины данного ДТП.

 

Взяти трамвай на таран спробував водій "Мазди". Аварія сталася в Києві близько восьмої вечора. Багатотонна машина тільки-но рушила від зупинки, як її поперек вдарила іномарка. У мить зіткнення в салоні перебувало двадцятеро пасажирів. Ніхто не постраждав. Переляком відбувся і кермувальник та пасажирка легковика. Свідки розповіли: автівка їхала зустрічною смугою. Який маневр намагався виконати винуватець аварії - тепер з'ясовують даївці.