Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 листопада 2011, 15:35 ДТП
На столичних дорогах сталося кілька кривавих ДТП
На столичних дорогах сталося кілька кривавих ДТП

Криваві ДТП сталися вихідними й на столичних автошляхах. Щонайменше, двоє людей загинуло. Один із них переходив дорогу в недозволеному місці. Інший - пасажир, що постраждав через зухвальство водія.

Вулиця Бориспільська, неподалік Дарницького ринку. На світлофорі зупиняються сміттєвоз та вантажівка з обслуговування туалетних кабін. У цей час ліворуч від них з'являється "Шевроле Авео", який намагається обігнати машини трамвайними рейками. Ось тільки чи то водій не впорався з кермом, чи недооцінив габарит ваговозів, влітає боком в платформу асенізатора.

Швидкість у легковика була чималою, тож його добряче понівечило. Залізо пошматувало пасажира на передньому сидінні, він помер на місці. Людину, яка була ззаду, шпиталювали з черепно-мізковою травмою, забиттям грудей та живота. А ось водій шаленого "Авео" з місця ДТП втік.

 

Інша аварія сталася вночі на Броварському проспекті, між станціями підземки Лівобережною та Гідропарком. "Хонда Цивік" рухалася в бік Броварів. Аж раптом водій на своєму шляху побачив людину, яка стояла на подвійній суцільній. Зреагувати не встиг і збив пішохода. Постраждалий відлітає на кілька метрів і падає біля бетонного відбійника. Ось тут, де й досі є кривава пляма.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Навіщо чоловікові знадобилося переходити дорогу саме в цьому місці - так і залишилося загадкою. Від отриманих травм він помер на місці. Чоловікові на вигляд років 30-35. документів у нього не було, тож особу встановити не вдалося.

Водій японця, хоч і злякався, але викликав оперативні служби. Поки ДАЇвці оформлювали цю ДТП, тут же сталася інша автопригода. Кермувальник "Деу Ланоса", вочевидь, задивився на жахіття, пригальмував, що стало для "Кіа Спортейдж", який рухався ззаду, несподіванкою. Він в'їхав у "Ланоса", потім вилетів на зустрічну смугу, де ще й зачепив "ЗАЗа". На щастя, у цій аварії ніхто не постраждав.