Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 листопада 2011, 14:29 ДТП
У Дніпропетровську під колесами "ВАЗу" загинув пішохід
У Дніпропетровську під колесами "ВАЗу" загинув пішохід

Під колесами легковика загинув пішохід похилого віку у Дніпропетровську. З якою швидкістю мчав автомобіль - з'ясовують правоохоронці, адже машина після потужного удару зупинилася аж за сто метрів.

Водій "вазівської" "дев'ятки" розповідає: їхав повільно, намагався оминути маршрутку. Аж раптом просто під колеса легковика кинувся чоловік.

Олексій, пасажир "ВАЗа":

- И спринтер выезжал со стороны, выезжал на проезжую часть. Александр его обходил, и, получается, остуда выскочил мужчина.

Олександр, водій "ВАЗа":

- С какой скоростью ехал? Ну, километров, ну, не знаю… Знак - сорок, не заметил скорость, через лежащие полицейские.

- С какой скоростью ехали?

- Максимум, может, километров 45, может 50.

Водій маршрутки, котрий став свідком трагедії, розповідає іншу історію. Каже, він пенсіонера, що переходив дорогу, побачив здалеку і пригальмував. Коли раптом вискочив легковик, і на швидкості збив бідолашного дідуся.

Володимир, свідок:

- Пішоход переходить дорогу и тут таке мновение - я якраз підкачуюсь, і тут ця "дев’ятка" летить, такий удар…

Пенсіонера підкинуло вгору, в повітрі він пролетів близько сімдесяти метрів і впав на асфальт.

Володимир, свідок:

- Ну, діло в том, що я ще по дзеркалам їхав, так дивився, то машини далеко були, я ще велосипедиста тут об'їхав, і тут мгновение - і такий удар возле ворот, і той летів аж туда отак, все, в воздуху.

Правоохоронці вже з'ясували, що легковик мчав зі швидкістю не меншою, ніж 90 кілометрів за годину, адже загальмував легковик аж за сто метрів від місця ДТП. Тепер водієві "ВАЗівки" доведеться відповідати за смерть пішохода.