Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 листопада 2011, 11:17 ДТП
У Києві на проспекті "Правди" автомобіль "Мазда" протаранив стовп
У Києві на проспекті "Правди" автомобіль "Мазда" протаранив стовп

Десятки осіб дивом не загинули на проспекті Правди в Києві. Там легковик "Мазда" біля автобусної зупинки наскочив на стовпа. Люди ледве встигли розбігтися. Свідки ДТП стверджують, автівка врізалася в бетонну опору не просто так. Кажуть, її переслідувала міліція, і навіть з пострілами.

Людей, що стояли на зупинці, аварія шокувала. Кажуть, ледь встигли відскочити від шаленої іномарки. "Мазда" на швидкості наскочила на стовпа, і дивом нікого не збила.

Свідок ДТП:

- Визг такой, хлоп - и всё. Ой, страх, ужас, я испугалась, и всё.

Свідок ДТП:

- Ми просто нічого даже не сообразили, як сталося, як один скрегіт почули -  все. Якби була не відійшла до кіоска, то тут би мене всю і вбили би.

Свідки ДТП розповідають: легковик злетів з дороги, бо втікав від правоохоронців. Люди бачили, як "Мазду" переслідувало міліційне авто. Нібито, чули навіть, постріли.

Свідок ДТП:

- Когда изначально машина ехала, получился хлопок, а потом он резко по тормозам, его вывернуло, и он на обочину, и в столб, и сзади гаишники как раз ехали, тоже с мигалками, и, получилось, они проехали дальше, и даже ничем не помогли.

Свідок ДТП:

- Догоняла и стреляла, разве это можно? Милиция, называется.

Свідок ДТП:

- Хлопок такой был, и два колеса пробиты, и уехали, даже не подошли. Я его сама лично вытаскивала, еще люди помогли.

Водія з понівеченого легковика витягли свідки аварії, вони й викликали "швидку". Кермувальника в тяжкому стані ушпиталили. Лікарі намагаються врятувати йому життя. Водночас у столичній ДАЇ переконують: їхні співробітники нікого не переслідували. Приїхали лише оформити ДТП.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Звичайно, у страху чутки великі. Такої інформації у нас немає, слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце події і екіпажі працівників "Державтоінспекції", і опитували свідків. Ніхто не говорив про те, що хтось стріляв чи переслідував когось, такої інформації не було. Тобто, ми не можемо підтвердити цю інформацію.

Що ж насправді сталося на проспекті Правди - можливо, розкаже кермувальник "Мазди". Якщо виживе.