Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 листопада 2011, 09:02 ДТП
У Києві "Мазда" зірвалася з мосту та впала на тимчасове помешкання охоронців
У Києві "Мазда" зірвалася з мосту та впала на тимчасове помешкання охоронців

Карколомний політ автом, і як наслідок - розбита машина та зруйнована будівля. У Києві "Мазда" зірвалася з мосту й упала просто на тимчасове помешкання охоронців. Водій з місця аварії зник. Постраждали двоє людей, вони в лікарні.

О шостій ранку двоє охоронців саме зайшли після нічної зміни погрітися. Аж раптом на їхню кімнатку просто з неба впала машина.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Це все, що лишилося від приміщення місцевих охоронців. Автівка повністю знесла одну зі стін та підім'яла під себе ліжка. Чоловіки вижили, та нині вони у лікарні.

Місцеві спілкувалися з постраждалими телефоном, кажуть, ті дивом не загинули. В обох закриті черепно-мозкові травми, а в одного ще й грудної клітки.

Свідок:

- Ну, если забрала "скора", то, значить, щось случилось же. Ну, все нормально, не поломані ж, все нормально.

Свідки розповідають, "Мазда" рухалася кільцевою дорогою. Біля базару "Колібріс", що на столичній Борщагівці, легковика просто знесло з дороги. Люди припускають, швидкість авта була шаленою, бо воно не збило металевої огорожі мосту, а просто через неї перелетіло.

Свідок:

- Десь аж звідти - сюди, бачите, он, вітрина розбита камінцями? Ну, то камінцями розбило, як він вдарився, то аж звідти сюди, він з окружної їхав - не вписався, наче, в поворот.

Федір, свідок:

- Звідси от, бачите - он обломані труби, і він туди задом і влетів, і впав.

Свідки аварії розповідають: після таких піруетів водій кросовера, на диво, вижив. Йому допомогли вибратися з понівеченої машини через люк ті самі охоронці, яких він мало не вбив. Після цього аса і слід запав - він покинув авто й утік з місця ДТП. Правоохоронці нині розшукують кермувальника.