Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 листопада 2011, 14:23 ДТП
У с.Нових Петрівцях неподалік від дачі Януковича позашляховик протаранив паркан підприємства
У с.Нових Петрівцях неподалік від дачі Януковича позашляховик протаранив паркан підприємства

Найрезонансніша автопригода доби - аварія, що сталася неподалік дачі Віктора Януковича. Джип "Тойота" повним ходом влетів у паркан підприємства "Танталіт", розташованого в селі Нових Петрівцях. Відомо, що ця фірма є номінальним власником резиденції "Межигір'я", на території якої мешкає президент. Саме тому увага до події - підвищена.

Усе сталося о десятій вечора. Водій "Тойоти Ленд Крузер" їхав вулицею Франка, що в селі Нових Петрівцях. Як трапилося, що чоловік не помітив попереду величезного паркана - невідомо: авто влетіло в огорожу, не гальмуючи. 31-річний водій позашляховика загинув на місці.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС в Київській області:

- Труп водія вже направлений в морг взяти відповідні експертизи, але, мушу зазначити, що ми вже встановили останні години життя небіжчика. Він був в компанії спочатку в одній, потім в іншій, і певною мірою вживав алкогольні напої. Судячи з механічних ушкоджень, там швидкість була більше 100 км на годину.

Виявилося, що нещасливий паркан розташований зовсім поряд із маєтком президента Віктора Януковича, тож цю справу нині детально розслідують.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС в Київській області:

- Ми проводимо слідство, і в ході слідства будуть з’ясовані причини. Якщо там будуть вбачатися якісь надзвичайні ситуації,то цю справу зможуть забрати і інші служби. На сьогоднішній день вже порушена кримінальна справа за статтею 286 частиною другою - це порушення правил дорожньої безпеки.

Сьогодні на місці ДТП - жодних слідів трагедії. Ані уламків авта, ані квітів від родичів, ані пошкоджень на паркані. Лише охоронці, які прискіпливо переписують дані журналістів, та нічого не розповідають про вчорашню пригоду.

Охоронець:

- Скажіть, будь ласка, а ДТП трапилася вчора тут?

- Я не знаю, я нічого не в курсі.

- Скажіть, будь ласка, а що тут знаходиться?

- Я не можу давати таку інформацію.

- Ну, це ж не таємне інформація.

- Я не можу.

- Скажіть, а навіщо ви переписуєте мої дані?

- Ну, ви ж проводите зйомку.

- Ну, так я ж не зайшла на приватну територію.

- Ну, дак це ж не обов’язково, що ви маєте зайти на територію.

Нині слідство з'ясовує всі деталі трагедії. Та поки основна версія - водій просто не впорався з кермом.