Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 листопада 2011, 13:20 ДТП
У Львові дві переповнені маршрутки не розминулися: 12 травмованих
У Львові дві переповнені маршрутки не розминулися: 12 травмованих

Дві переповнені маршрутки не розминулися у Львові. Наслідок - 12-ро травмованих. Найбільше постраждали водії. Одного з них із металевих обіймів довелося визволяти рятувальникам.

Маршрутки зіштовхнулися в післяобідню пору на вулиці Пасічній. Один із автобусів, найімовірніше, виїхав на зустрічну смугу. Водій іншого не зміг ухилитися.

Олена, свідок:

- Спочатку подумали, що маршрутка в стовп в'їхала. Тому що вона вільнула, видно було, тридцятий номер. А потім вже сам факт аварії. Люди вже повибігали з маршрутки - то просто порозбігалися, видно, з переляку в різні сторони.

Обидві маршрутки були переповнені. Десятеро пасажирів дістали травм. А найбільше дісталося водіям, адже удар припав саме на їхні місця.

Роксолана, свідок:

- В першій цій во маршрутці був водій, в нього була нога застрягла. Його витягали, в нього була капельниця стояла. І він зразу поїхав. А з цим водійом - то йому в лоб шкло було залізло.

Передню частину однією з маршруток так зім'яло, що затисло ногу водієві. Щоб його визволити, еменесівцям довелося розрізати сплющений метал.

Присутні на місці пригоди даївці коментувати будь-що відмовилися. Журналісти здогадуються: триває слідство.