Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 листопада 2011, 17:14 ДТП
На столичних дорогах у ці вихідні сталося кілька кривавих ДТП
На столичних дорогах у ці вихідні сталося кілька кривавих ДТП

Кілька кривавих ДТП сталися вихідними на столичних автошляхах. На трасі біля Києва людина загинула в лобовому зіткненні, ще троє - в лікарні. Деталі цієї та інших автопригод з'ясовували наші кореспонденти.

Жахливе зіткнення сталося на старообухівській трасі. "Тойта Кемрі" їхала зі столиці.

Дорога тут по дві смуги в кожен бік, однак водієві японця і їх забракло. Він став обганяти машини по зустрічній, де мирно рухалася "Дачія Логан". Автівки зіштовхнулися і полетіли врізнобіч. "Тойота" - за межі дороги у стовпа. "Дачію" ж розвернуло на сто вісімдесят градусів, вона проскочила кілька смуг, зупинилась і зайнялася.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Взаєморозуміння на дорозі існує. Водії, які проїжджали повз аварію, зупинялися і надавали допомогу. Зокрема, гасили палаючу "Дачію" та витягували з неї людей.

Всередині було четверо. Всіх шпиталювали з тяжкими травмами. Однак один пасажир помер дорогою до лікарні. А водія японця оголосили в розшук. Самовидці кажуть: після зіткнення він виліз з машини і втік з місця пригоди.

 

Двоє чоловіків - водій та пасажир - постраждали в аварії на вулиці Олени Теліги. "Деу Ланос" котився вниз із гірки. Вочевидь, добряче набрав швидкості. І водій не впорався з кермом, бо на місці, де дорога входить у невеликий віраж, машина поїхала прямо, тобто, просто в електроопору. Залізний кінь підвів, нарікає кермувальник.

Водій, постраждалий у ДТП:

- Отказала эта рулевая фигня.

- Руль заклинило?

- Угу.

Кермувальник травмував голову та ногу. Його ж пасажир забився дужче. Він не міг сам пересуватися.

Пасажир, постраждалий у ДТП:

- Здесь болит. Левая нога и правая рука.

- Я вірю, що болить.

Врешті обох чоловіків шпиталювали. Правоохоронці з'ясовуватимуть далі обставини пригоди. Але відомо: напередодні у цього водія вилучили права за скоєння ДТП.

 

Ще одна аварія сталася на мості Патона. Водій "копійки" влаштував безлад у місці, де будують дорогу. Зніс пластмасову огорожу, вискочив на смугу зустрічного руху, а зупинився аж у відбійнику.

Водій:

- Забор не заметил. Три дня назад его тут не было.

Світловідбивних елементів на огорожі й дійсно не багато. Утім, повсюди знаки - тривають дорожні роботи.

Під час польоту "Жигулі" зачепили "Тойоту Ленд Крузер", яка їхала на Лівий берег. Водій позашляховика не постраждав, чого не скажеш про машину. Кермувальникові "копійки" дісталося більше - у нього закрита черепно-мозкова травма та різані рани рук. Їхати в лікарню чоловік відмовився. Утім, експертизи на вміст алкоголю у крові він не уникне.