Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 жовтня 2011, 12:32 ДТП
У Києві лобом у лоб зіткнулися "Ніссан" і "Шевроле": двоє людей загинуло
У Києві лобом у лоб зіткнулися "Ніссан" і "Шевроле": двоє людей загинуло

Дві машини не поділили дороги в Києві. Автівки зіткнулися лобом у лоб, внаслідок чого двоє людей загинули, ще кілька - з численними травмами в лікарні.

"Нісан Патрол" та "Шевроле Лачеті" у Києві зіткнулися у кривавому двобої. Рингом стала вулиця Трутенка. Свідки аварії не надто говіркі, бо шоковані.

Свідок аварії:

- Він не скаже.

- Чого?

- Він не буде.

Не на камеру говіркіші. Кажуть, японець рухався в бік Амурського майдану. Пригальмував, бо дорогу на його шляху ремонтували. Ділянку почав об'їжджати огородженою смугою зустрічки. Аж тут назустріч - капотом до капота - "Шевроле". Вочевидь, його водій не побачив світловідбивних конусів, що вказували на звуження дороги, або вчасно не зорієнтувався, й далі їхав лівою смугою. Автівки зіткнулися.

"Шевроле" такого спонтанного краш-тесту не витримало. Його капот - то суцільне місиво. А машину, в буквальному сенсі, ледь не розірвало навпіл. Водій і пасажирка, що сиділа спереду, загинули. Ймовірно, вони були не пристебнуті, й подушки безпеки їх не врятували. Ще трьох людей із заднього сидіння шпиталювали.

Пасажирку "Нісана" теж відвезли в лікарню з черепно-мозковою травмою та забиттями. Наполягли працівники "швидкої" й на ушпиталенні водія позашляховика. Нині інші деталі пригоди з'ясовують слідчі.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Це, мабуть, був найшвидший ремонт у світі. Після жахливої трагедії дорожні роботи тут припинили. Величезну яму залили, закидали камінням, і прибрали огорожу. Тепер водіям по зустрічній смузі нічого об’їжджати не потрібно.