Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 жовтня 2011, 09:40 ДТП
На Львівщині від зіткнення з маршруткою "Хонду" розірвало навпіл
На Львівщині від зіткнення з маршруткою "Хонду" розірвало навпіл

На Львівщині легковик в'їхав у маршрутку з пасажирами. Від удару автівку розірвало навпіл. Її кермувальник загинув на місці.

Маршрутка "Львів-Радохинці" прямувала в бік обласного центру. Раптом назустріч виїхала "Хонда". Водій автобуса намагався уникнути зіткнення, і з'їхав у кювет. Та це не допомогло.

Ігор Великий, керівник відділу автотранспортного підприємства:

- Як розказував наш водій, водій "Хонда" пішов на обгон декількох автомобілів, після чого виїхав на зустрічну смугу руху, зачепив обочину, його почало розвертати, і боком вже винесло на смугу руху водія автобуса.

У мить зіткнення в автобусі було шістнадцятеро пасажирів. Усі сиділи, тож ніхто не постраждав. А от тридцятирічний водій легковика загинув на місці. Від удару його автівку розірвало навпіл.

Василь Шот, керівник відділу ДАІ Мостиського району:

- Це від удару, приблизно, автобус їхав 60, а автомобіль рухався, приблизно, 90. Виходить, удар - 140, і половина автомобіля залишилася під автобусом, а друга половина, як ви бачите, на другій стороні.

За попередніми висновками правоохоронців, водій легковика перевищив швидкість та не впорався із керуванням на мокрому асфальті.