Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 жовтня 2011, 16:04 ДТП
У Маріуполі член місцевого футбольного клубу "Іллічівець" потрапив у аварію
У Маріуполі член місцевого футбольного клубу "Іллічівець" потрапив у аварію

У Маріуполі вночі гравець місцевого футбольного клубу "Іллічівця" потрапив у ДТП. В центрі міста його "Інфініті" на шаленій швидкості вилетіла на смугу зустрічного руху і врізалася в "Рено".

О другій ночі поблизу міськвиконкому "Інфініті", якою, за словами свідків, кермував футболіст, виїхала на смугу зустрічного руху й наскочила на "Рено". Удар був таким потужним, що обидві машини пролетіли ще кількадесят метрів.

Свідок:

- Это Рено - он шел нормально, а тот оттудова летел. Он его зацепил и притащил сюда.

- Джип?!

- Джип, да. У него моща... Ударились там - метров за 30 отсюда.

Двох чоловіків із французького авта витягали медики - в обох постраждалих політравми. Найбільше дісталося 28-річному водієві "Рено" - кермо пробило йому грудну клітку, в молодика зламані ноги й не тільки.

Микола Христофоров, заввідділу Маріупільської лікарні №4:

- Множественные переломы костей нижних конечностей, перелом ребер, разрыв печени. Оба больных поступили в состоянии шока. На данный момент состояние больных является крайне тяжелым.

Захисник "Іллічівця" - Максим Ковальов, який, імовірно, сидів при кермі "Інфініті", ушкодив ноги. Свідки аварії припускають: він був напідпитку, тому й вилетів на смугу зустрічного руху. Допомогу футболістові надавав колега - Олександр Кас’ян.

Олександр Кас’ян, нападник ФК "Іллічівець":

- Что вы снимаете всё? Можно уйти отсюда?!

- Можно. Ну, всё.

- Уйдите отсюда!

У прес-службі маріупільського "Іллічівця" коментувати ситуацію відмовилися, утім, непрямо підтвердили: кермував машиною саме Ковальов, а Кас’ян просто першим примчав на місце ДТП й допомагав другові.

Представник прес-служби:

- Вообще не понимаю, почему Касьян у вас упоминается. Только из-за того, что он первым оказался на месте?

- То есть, его в машине не было?

- Извините, без комментариев.

Після зіткнення водія "Інфініті" доправили до лікарні. Там надали першу допомогу і зробили експертизу на алкоголь. За її результатами й визначатимуть, як покарати перегонника. Нагадаємо: це вже не перша велика ДТП за участі вітчизняних футболістів. У листопаді торік гравець "Севастополя" Владислав Піскун влаштував гонитву містом і збив жінку з двома дітьми.