Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 вересня 2011, 12:35 ДТП
На території Україні сталося кілька ДТП за участю мотоциклістів
На території Україні сталося кілька ДТП за участю мотоциклістів

Минулої доби доля, вочевидь, відвернулася від водіїв мотоциклів. У різних куточках України двоколісні врізалися в автівки та горіли. А їхні водії травмувалися й гинули. Огляд найрезонансніших ДТП за участі мотоциклів.

Трагедія сталася в Дніпропетровську ввечері. 56-річний водій "Шевроле" розповідає: їхав Донецьким шосе, як раптом відчув сильний удар.

Василь, водій "Шевроле":

- Я уже подъезжаю - и мне уже почти заезжать, и слышу - такой писк и удар. У меня аж в очах потемнело. Смотрю сюда - мотоцикл, он лежит.

Чоловік одразу підскочив до мотоцикліста, той спочатку взагалі не рухався, а потім навіть спробував підвестися.

Василь, водій "Шевроле":

- Он сначала лежал-лежал, потом начал подыматься, мы говорим: "Лежи, не поднимайся!" Он раз встал - мы сюда вывели его.

До лікарні травмованого не довезли. 32-річний кермувальник мотоцикла помер у машині швидкої допомоги. Згодом на місце ДТП прибув п'яний, як чіп, друг загиблого. Чи то від горя, чи то алкоголь потьмарив розум, та чоловік виробляв перед журналістами і правоохоронцями бозна що.

Друг загиблого:

- Ты чего, не понимаешь, ты, придурок? Я тебе ее сейчас поломаю! Убери камеру нахрен!

Василь, водій "Шевроле":

- Его друг ударил ногами две двери, помял мне с правой стороны. Я говорю: "Вы что, я при чем?" А он говорит: "Сейчас еще и машину спалю!" Вот вм’ятина, и вот вмятина в двери, и зеркало разбил.

 

У Запоріжжі теж розбився мотоцикліст. ДТП сталася в середмісті. Автобус повертав на центральний проспект, водій каже: жодних транспортних засобів поблизу не бачив. Втім, згодом почув звук екстреного гальмування і відчув удар. За словами інспекторів ДАІ, гальмував мотоцикліст більше 40-ка метрів. Тяжко травмованого байкера з місця пригоди забрала "швидка". Чоловік зламав обидві ноги.

Володимир Гаранін, інспектор ВДАІ м. Запоріжжя:

- Водитель автобуса "ЛАЗ" двигался по второстепенной, мотоцикл по главной. В данной ситуации кто прав, кто виноват - установит следствие. После изучения всех материалов ДТП.

 

Врізалися в автівку і втекли. В Маріуполі водій "Москвича" саме перетинав проспект Металургів, коли на нього вилетів мотоцикл.

Ольга, пасажирка "Москвича":

- Когда переезжали по перекрестку, с левой стороны сильный удар последовал. С этой стороны находился ребенок, но машину чуть не перевернуло на правый бок.

На щастя, ані водій, ані пасажири автівки не постраждали. Та коли люди вибігли з авта, побачили: на дорозі лежить дівчина.

Ольга, пасажирка "Москвича":

- Когда вышли, увидели, что девушка лежала на дороге, и парень возле нее сидел, и по словам мы поняли, что на мотоцикле находилось трое человек, она была последняя, и ее этим толчком, ударом, выбросило просто на дорогу.

До постраждалої одразу підбігли свідки події, викликали "швидку". Поки незнайомі люди намагалися допомогти дівчині, її друзі покинули нещасну на асфальті і накивали п'ятами.

Свідок аварії:

- Мотоциклист сразу же сел на мотоцикл. Мы за ним погнались, но за мотоциклом не угнались.

Роман, водій "Москвича":

- Пока я в шоке был, в присутствии милиции забирают мотоцикл и убегают. Как это можно понять? Вот этого одного я не могу понять.

Номери двоколісного запам'ятали свідки, правоохоронці вже шукають втікачів. А дівчину ушпиталили. В неї відкрита черепно-мозкова травма.