Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 вересня 2011, 13:00 ДТП
На Івано-Франківщині двоє постраждалих у ДТП втекли від лікарів
На Івано-Франківщині двоє постраждалих у ДТП втекли від лікарів

Відійшли від шоку - і втекли з лікарні. На Івано-Франківщині двоє постраждалих у залізничній аварії втекли від лікарів, щойно отримали допомогу. Перед тим за кілька кілометрів від Галича поїзд протаранив автомобіль. Винуватцем ДТП виявився водій "ВАЗу", тому й тікав.

Вантажний потяг зіткнувся з автівкою на залізничному переїзді перегону "Бурштин-Галич". Порушуючи правила дорожнього руху, водій "шістки" намагався проскочити, але не встиг.

Ігор Широкий, шляховий майстер:

- Машина зупинилася на переїзді в той час, коли наближався грузовий поїзд зі сторони Галича. Він його вдарив і розвернув. Пошкоджень, як бачите, на переїзді нема.

Залізничники кажуть: машиніст не винен. На цьому місці видимість поїзда - шістсот метрів. Світлова і звукова сигналізації працюють справно. Не помітити потяг неможливо. І все ж майстер пригадує, щонайменше, чотири серйозні ДТП на цьому місці. Винуватців останньої пригоди, двох чоловіків, доправили в лікарню.

Роман Віблий, травматолог Галицької лікарні:

- Закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітки і перелом ребер. В другого - рвані рани лівої щоки і рвані рани лівої кисті. В хірургічне відділення.

Однак постраждалі там надовго не затрималися - втекли за кілька годин. Обставини ДТП з'ясовують правоохоронці. Утікачів шукають.