Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 вересня 2011, 15:36 ДТП
На вихідних в Україні сталася низка кривавих ДТП
На вихідних в Україні сталася низка кривавих ДТП

Дворічна дитина загинула в автомобільній аварії на Донеччині, а в Дніпропетровську на переході під колеса потрапив 56-річний чоловік. Хроніка кривавих вихідних - у нашому наступному сюжеті.

В'ячеслав Манько, інспектор ДАІ:

- На закруглении дороги не справился с управлением. Скорее всего, что зацепил обочину. Его развернуло и вынесло на встречную полосу, где ехала "ВАЗ 2107".

Ось усе, що залишилося після зіткнення від новенького "Шевроле". Це його водій випробовував долю на крутому повороті поблизу Маріуполя. Тіло охочого до швидкої їзди невдовзі заберуть до місцевого моргу. Туди  потрапить і дворічне дитя, чиє життя він занапастив. Дівчинка та її мама їхали в "сімці", з якою не розминувся призвідник ДТП.

Валентин Чередниченко, лікар швидкої допомоги:

- Забрали водителя семерки в коматозном состоянии. Тяжелый, очень тяжелый.

Батька загиблої дитини в салоні не було. Коли він примчав на місце ДТП, його дружину й водія "сімки" вже забрала "швидка".

 

На Дніпропетровському проспекті у ДТП загинув пішохід. П'ятдесятишестирічний чоловік перетинав дорогу переходом, у цей час нею з шаленою швидкістю мчав легковик "Мерседес". Автівка збила чоловіка, а її водій з місця пригоди зник.

Олександр, свідок:

- Он переходил. Тут остановились машины, а "Мерседес" его не пропустил. Он подлетел выше светофора. Сбил "Мерседес" серебристого цвета. Номера не запомнил.

Сергій Твердохліб, інспектор УДАІ м. Дніпропетровська:

- Шел "Мерседес" 140-й, кузов в сторону центра. Сбил пешехода на большой скорости - и поехал дальше в сторону моста.

 

Сумно закінчилася мандрівка переходом і для сорокарічної мешканки Маріуполя. Жінка простувала зеброю поблизу автобусної зупинки, коли на неї на швидкості наскочив пасажирський "Богдан".

Світлана Бердо, інспекторка ДАІ м. Маріуполя:

- С диагнозом "открытая черепно-мозговая травма" - ушибленная рана лобной части, а также - закрытый перелом 5-9 ребра. Её госпитализировали.

Постраждалій уже зробили кілька складних операцій, проте, її стан украй тяжкий.