Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 вересня 2011, 12:34 ДТП
У Львові перекинулася маршрутка з двадцятьма п'ятьма людьми
У Львові перекинулася маршрутка з двадцятьма п'ятьма людьми

Маршрутка з людьми перекинулася вранці у Львові. Ніхто не загинув, утім, більшість пасажирів, що їхали на роботу, потрапила до лікарні. Про причину аварії.

У маршрутці "Давидів-Львів" цього ранку на роботу до обласного центру їхали 25-ро осіб. Коли автобус перекинувся, зчинилася паніка.

Постраждалий:

- Люди почали панікувати. Вікна побилися, почало литися масло на людей, люди почали вискакувати з маршрутки.

Водій маршрутки намагався уникнути зіткнення з автівкою, що виїхала на смугу зустрічного руху.

Анатолій Городецький, інспектор ВДАІ м. Львова:

- Приймав вправо, щоби уникнути зіткнення. Ну, і зачепив бордюр правою стороною, його почали нести, зад занесло, і пішов на дах. То за попередньою версією. А решта слідство встановить.

Та в пасажирів мікроавтобуса інша версія. Пані Віра сиділа неподалік водія. Каже, кермувальник рахував гроші, і їхав надто швидко.

Віра, постраждала:

- Я так зрозуміла, що він перевіряв касу. Каса, рахували гроші люди, хто на переді стояв - казали, що він рахував гроші.

Розпитати у водія маршрутки про причини аварії було годі. Чоловік не міг спілкуватися навіть з інспекторами - він заходився від сміху.

Водій (з вимащеним лицем говорить на камеру):

- Не знімайте, того не тре зовсім.

Внаслідок аварії ніхто з пасажирів тяжко не постраждав. До лікарні звернулося 16-ро людей - більшість відбулася забиттями та переляком.

Ігор Стояновський, заступник керівника Львівської міської лікарні №8:

- На даний момент є госпіталізовано одинадцять пацієнтів, стан пацієнтів можна кваліфікувати як загалом задовільний, є декілька пацієнтів середньої важкості, більшість пацієнтів є госпіталізовані для нагляду.

Які насправді причини аварії - буде відомо після завершення розслідування.