Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 вересня 2011, 15:19 ДТП
На вихідних в Україні сталася низка дорожніх аварій
На вихідних в Україні сталася низка дорожніх аварій

Машина інтернаціональної поліції стала причиною аварії у Києві - розмальована "Шкода" на світлофорі врізалася у мікроавтобус "Пежо". Удар був настільки потужний, що "Пежо" відкинуло на десяток метрів, а поліційного легковика розвернуло на дев’яносто градусів. Обійшлося без жертв - водія і пасажирку "Шкоди" шпиталювали з легкими травмами. Свідки переконують: ті були напідпитку. Кермувальник мікроавтобуса обійшовся переляком.

 

А під Сумами не розминулися дві фури. Кількома годинами раніше Фазил зупинив свою вантажівку на узбіччі - хотів виспатися, але снів так і не побачив.

Фазил, водій вантажівки:

- Ехал из Шостки через Сумы в Донецк, и стали в дороге, с товарищем заснули, чтобы утром доехать, и сзади - вот, человек заснул и врезался в нас.

Його машину не помітив водій іншої фури. Він теж заснув, щоправда, під час руху. Кермувальники не постраждали, основний удар припав на пасажира - чоловік загинув. З понівеченої кабіни тіло витягали еменесівці.

Федір, водій вантажівки:

- Я ехал с Бурыни на Харьков. Ехал нормально, задремал, очнулся от удара.

 

У Криму в аварію потрапила родина з Дніпропетровська. "Опель Вектру" на великій швидкості винесло на узбіччя, де авто перекинулося на дах. Дружину і доньку водія викинуло з салону. Від отриманих травм жінка загинула на місці аварії, а дівчина з тяжкими травмами ушпиталена.

 

Три автівки не поділили траси "Харків-Симферопіль". "Ланос", у салоні якого їхала родина з двома дітьми, протаранив "Шевроле". Водій американського авта пригальмував, щоб повернути ліворуч. Шофер "Деу" такого маневру не очікував. Від удару "Шевроле" вилетів на зустрічну смугу й зіштовхнувся з "Газеллю". Унаслідок подвійної ДТП троє травмованих - кермувальник "Ланоса", його дружина і син.

Віктор Середа, керівник підрозділу ВДАІ м. Запоріжжя:

- Можно сказать, что водитель "Ланоса" проявил невнимательность, не выбрал безопасную дистанцию, что и стало причиной ДТП. Повреждено три транспортных средства, травмированы три человека. Степень вины водителя определит следствие и суд.