Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 вересня 2011, 12:55 ДТП
У Маріуполі страшне ДТП забрала три житті
У Маріуполі страшне ДТП забрала три житті

Три житті забрала жахлива дорожня пригода у Маріуполі. Автомобіль "Джилі" з шістьома людьми в салоні на швидкості врізався у фуру. Деталі аварії в сюжеті наших кореспондентів.

Легковик із трьома парами молоді на швидкості рухався заокругленою ділянкою дороги. Люди повертались із нічного гуляння в кав'ярні. Раптом авто опинилось на зустрічній смузі. Лобового зіткнення із заповненою металом вантажівкою, що саме нею рухалася, уникнути не вдалося. На місце аварії прибуло 5 бригад швидкої, але двох чоловіків та одну дівчину рятувати було запізно.

Лікар швидкої допомоги:

- Они вот это парами были: три парня, три девушки. Ну, здесь вот одна девушка насмерть, а там, значит, две девушки и водитель живы, но как там будут - водитель тяжелый очень, там голова.

Попередньо, причиною аварії називають виїзд водія "Джилі" на зустрічну.

Георгій Білощицький, інспектор ВДАІ м. Маріуполя:

- Автомобиль "Джили" выехал на полосу встречного движения, и произошло столкновение данных автомобилей. Пострадавших много? Много. Предварительно, в автомобиле находилось 6 человек, трое из них смертельно травмированы, трое находятся в больнице.

Місцеві автомобілісти припускають: імовірно, водій легковика намагався об'їхати яму на дорозі, втім, робив це на швидкості.

Місцевий автомобіліст:

- Там яма большая. Ее все объезжают, летел, наверное.

Водій фури, в яку влетів легковик, не постраждав, проте, чоловік у шоковому стані. Каже, уникнути зіткнення не міг.

Олександр, водій фури:

- Очень быстро летели, не смогли остановиться, они сунулись просто в меня.

Нині за життя трьох постраждалих борються лікарі. Втім, поки втішних прогнозів медики не дають.

Вадим Давидов, заступник керівника лікарні №9 м. Маріуполя:

- На данный момент двое больных - состояние тяжелое, но стабильное, они находятся под наблюдением в реанимации. Одна больная тяжелая, на данный момент идет речь об открытой черепно-мозговой травме.

Тим часом, даївці з'ясовують причину смертельної аварії.