Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 вересня 2011, 11:28 ДТП
Під колесами "КРАЗу" загинув нетверезий одинадцятикласник
Під колесами "КРАЗу" загинув нетверезий одинадцятикласник

Ввечері компанія одинадцятикласників святкувала початок навчального року. П'яні хлопці йшли тротуаром, раптом один втратив рівновагу, і впав на проїжджу частину - прямісінько під колеса "КРАЗу".

Андрій, водій вантажівки:

- Я ехал, шла толпа людей справа, кричали что-то. Потом я уже услышал, что заднее колесо у меня бухнуло. В зеркало глянул - пепел полетел, и люди начали кричать. Я остановился.

За фактом загибелі неповнолітнього вже порушили кримінальну справу. В обставинах трагедії тепер розбираються слідчі.

 

Мало не закінчилася фатально зустріч маршрутного таксі з легковиком у Голосіївському районі Києва. На нерегульованому перехресті водій новенького "Фольксвагена Пасата" на повному ходу спіймав ґаву.

Володимир, свідок:

- Не пропустил маршрутный автобус, который ехал по главной. Даже не притормозил. И вот - результат, вы видите.

Внаслідок зіткнення водій маршрутки втратив кермування і врізався в бетонний паркан. Мікроавтобус був ущерть заповнений пасажирами.

Володимир, свідок:

- Полная маршрутка-спринтер. Человек двадцать было. Сразу вызвали "скорую". Тяжелых не было, но люди побились головами, и жаловались на боли в руках.

З пасажирів найбільше не поталанило двадцятирічному парубкові. З численними забоями та черепно-мозковою травмою його одразу ж доправили до лікарні. Разом з ним зі схожими діагнозами там тепер і обидва водії.

 

На Київщині п'яний чоловік надумав перебігти автомагістраль. Перетнув дві смуги, а от на третій - заплутався у власних ногах і впав. Водій "Шевроле", що саме під'їжджав, встиг загальмувати, як і кермувальник "Пежо", який їхав слідом. А от водійка "Мітсубіші" не зорієнтувалася, і на швидкості влетіла у французького легковика, а той, своєю чергою, протаранив "Шевроле". Водіїв і пасажирів обох вдарених автівок ушпиталили з численними травмами. Винуватець пригоди, пияк, відбувся переляком.