Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 вересня 2011, 14:56 ДТП
У Києві "Фольксваген" протаранив стіну житлового будинку
У Києві "Фольксваген" протаранив стіну житлового будинку

Видовищна аварія сталася і в Києві: "Фолькваген Кадді" в'їхав у стіну житлового будинку. Дивно, та постраждалих немає, саме пошкоджене майно.

Ольга - мешканка ось цієї приватної хати на вулиці Коростенській. Жінка була в будинку, коли поряд щось неначе вибухнуло.

Ольга, постраждала:

- Где-то было, мы услышали, как будто взрывается какой-то баллон: треск, визг.

Їй й не треба було дивитися, що на вулиці сталося. Бо ж з такими звуками, протаранивши стіну, в її будинок заїхала автівка.

Ольга, постраждала:

- В окно, за окном - стол с компьютером, там сидел ребенок. Отошел, буквально, ко мне, чтоб я ему игру включила другую, вот это его и спасло, потому что дома там тоже - погром.

"Фольксваген Кадді" в гості до людей заїхав через аварію. Його кермувальник розповідає: мчав головною дорогою, аж раптом - з боку на нього вилетіло скажене ВІПове авто.

Богдан, водій:

- На перехресті водій "Лексуса" не уступив дорогу, і вдарив мене в бік, в задню частину. Автомобіль розвернуло, і я в’їхав в забор.

Хто винен - остаточно визначить слідство. Збитків водії та мешканці будинку зазанали чималих, утім, одному факту радіють спільно: в аварії ніхто не постраждав.