Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 серпня 2011, 16:24 ДТП
На Львівщині некерований автобус в'їхав у натовп людей
На Львівщині некерований автобус в'їхав у натовп людей

Некерований автобус заїхав у натовп людей на Львівщині. Транспортний засіб зірвався з буксиру: загинула жінка, ще четверо людей травмовано.

Ось цей несправний рейсовий автобус вантажівка тягла трасою "Львів-Луцьк". У селі Ременеві жорстке з'єднання розірвалося і автобус покотився.

Світлана Добровольська, керівник відділу УДАІ у Львівській області:

- Вантажівка буксирувала автобус під час того, коли стався перепад дороги, тобто, підйом пішов на спуск, виламується гайка, яка скріплювала ці два транспортні засоби, і автобус стає некерованим.

Некерований транспорт виїхав на площу, де близько сотні людей слухали концерт після недільного молебню.

Місцева мешканка:

- Всі уважно дивилися концерт біля магазину, і тут стояли отак обернені спиною, і уважно дивилися на концерт. Тоді звідси не звідси виїжджає добротвірська маршрутка, і їде прямо сюди. Тут стояла тьотя, племінник, його жінка - ота його жінка попала прямо під автобус, і він її так вдарив, що вона полетіла аж на середину, і він тут же її забив на смерть.

Під колесами автобуса опинилася майже вся родина. Четверо людей, серед яких десятирічний хлопчик, дістали травм. Молода жінка померла на місці.

Отець Михайло, священик:

- На тридцять третьому році, тут, в селі. Приїхала зі Львова відсвяткувати разом зі своєю родиною, якраз і вся родина попала в трагедію, цю біду.

Чи міг водій, що сидів за кермом автобуса, втримати його - зараз з'ясовують правоохоронці. Перевіряють і те, чи не було порушено правил буксирування.