Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 серпня 2011, 15:31 ДТП
Під Києвом п'яний водій розбив чотири автомобілі та втік у ліс
Під Києвом п'яний водій розбив чотири автомобілі та втік у ліс

П'яний водій побив чотири автівки, а потім вирішив утекти до лісу. Така пригода сталася неподалік Києва, на Гостомельському шосе. Чим вона закінчилася?

Гостомельське шосе. Восьма вечора. Розбиті автівки й шоковані люди. Постраждалі кажуть: багатьом дивом поталанило уникнути їхньої долі.

Катерина, постраждала:

- Ехала со скоростью 50 км/ч, так как была тянучка. Резко передо мной уходит машина вправо, и вижу - машина со встречной полосы направляется ко мне в лобовом направлении. Естественно, ухожу вправо, и, естественно. не успела, и он зацепил мне заднее левое колесо.

Віктор, постраждалий:

- С дачи ехал домой. Впереди идущий красный "Авео" ушел влево. Из-за него вынырнул парень на "Форде" - и в лоб в лоб. Причина в том, что товарищ был пьян не в меру, и, мягко говоря, не соображал, что делал.

Від удару винуватець аварії, водій "Форда", мало не виніс лобового скла. І погнув кермо власним тілом. Попри це вибрався з авта й побіг у напрямку лісу.

Віктор, постраждалий:

- Мы пытались его догнать, но он развернулся, и обратно в машину сел. Закрылся, и не выходил.

Після недовгої біганини власник "Форда" вирішив чекати правоохоронців і лікарів. Медики 35-річного кермувальника ушпиталили. У нього виявили перелам носа та черепно-мозкову травму. Інші водії припускають, що лікарі виявлять ще й чималу дозу алкоголю. Хоча, мовляв, усе зрозуміло й без експертизи.

- Водитель был в неадекватном состоянии, у него был резкий запах алкоголя.