Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 серпня 2011, 13:02 ДТП
На Прикарпатті подружжя потрапили в ДТП через кота
На Прикарпатті подружжя потрапили в ДТП через кота

На Прикарпатті мало не загинуло подружжя, рятуючи кота. Тварина раптово вибігла на дорогу. Аби її не збити, водій легковика вивернув кермо, й машина злетіла в кювет. Постраждали всі, хто їхав в авті.

Водій легковика постраждав найбільше. Він дихає за допомоги кисневої маски. Медики залишать його в лікарні ще, принаймні, на два тижні.

Ігор Пулик, заввідділу Івано-Франківської обласної клінічної лікарні:

- Цей пацієнт знаходиться у важком стані, важкість зумовлена тим, що в нього розвинулась дихальна недостатність, поламані ребра з обох сторін - як справа, так і зліва, розірвані справа, зліва, ключицю він зламав, також забій легень із дихальною недостатністю.

Дружину водія також доправили до лікарні, але з легшими травмами. Саму аварію мало хто бачив, але про неї в селі багато говорять. Сім'я вибралася вдосвіта до лісу по гриби. Аж раптом на дорогу вискочив кіт. Водій різко змінив напрям руху, не впорався з кермуванням, і злетів у кювет.

Володимир, мешканець с. Дзвиняча:

- Він хотів звернути, щоб не збити кота - і все одно, попав на кота, може, на яму, на горб, і пішов.

В'ячеслав, постраждалий:

- Вибігло кошеня. Ну, і по всім правилам треба прямо, а щось у свідомості підказало: треба вивернути, аби не наїхати на тваринку, а получилось зовсім інакше.

Винуватцеві аварії зрештою не поталанило. Кота таки зачепила автівка, й він загинув. У ДАЇ кажуть, ДТП, спричинені тваринами, рідко, але стаються. Тому радять бути уважними на дорогах.