Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 серпня 2011, 13:00 ДТП
У Харкові міліцейський "УАЗ" перекинувся, зіткнувшись з легковим авто
У Харкові міліцейський "УАЗ" перекинувся, зіткнувшись з легковим авто

У Харкові сталася дорожня пригода з міліційним "УАЗом", в якому везли до СІЗО двох затриманих. Вони не постраждали. А ось із чотирьох правоохоронців, що  супроводжували заґратованих, до лікарні потрапили двоє. Також травмовано водія й  пасажирку "Дачі Логан", з якою зіткнувся "УАЗ".

Свідки аварії розповідають: міліційний "УАЗ" виїхав на смугу зустрічного руху через подвійну, не ввімкнувши ні маячків, ні сирени. Тієї миті там мчала "Дача Логан", і водій уникнути зіткнення просто не встиг.

Андрій Гребінюков, свідок:

- Без мигалок ехала, ничего не включала - явное нарушение с их стороны. Выскочили на встречную полосу через двойную сплошную линию.

Після зіткнення "УАЗ" летів перевертом п'ятдесят метрів. Один із міліціянтів випав із машини. Перехожий, що надавав правоохоронцеві допомогу, каже: постраждалому пробило голову.

Артем Гринько, свідок:

- Да, он скорее всего, еще до того, как она перестала кувыркаться - он еще до этого вылетел. Скорее всего, там открытая черепно-мозговая травма, потому что была рана в левой височной части и, похоже, что кости были проломлены.

В "УАЗі" везли до СІЗО з райвідділу міліції двох затриманих. Вони в карколомній аварії не постраждали.

Юрій, свідок:

- Подъехала машина, конвой стоял, и их так вот (нахиляється, заводить руки за спину) выводили.

В автівці, з якою зіткнулися міліціянти, було двоє: водій та його дружина. У жінки - перелам руки, забиття грудної клітки й голови. У чоловіка - ушкоджена спина. Утім до них "швидка" не поспішала, дивуються свідки.

Андрій Гребінюков, свідок:

- Почему-то сразу все поехали туда, к ним. То есть, с пострадавшей стороной как-то хуже обращались… Они более пострадавшие, а оказалось, что туда все поехали спасать людей, которые виноваты в происшествии.

Що аварію спричинила міліційна машина - офіційно не підтвердили. Коментувати аварію правоохоронці та прокуратура відмовилися. Лише стандартно відповіли: хто винний - з'ясує слідство.