Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 серпня 2011, 12:33 ДТП
У Донецьку зіткнулися "Хюндай" зі "Шкодою": шестеро постраждалих, один загиблий
У Донецьку зіткнулися "Хюндай" зі "Шкодою": шестеро постраждалих, один загиблий

Один загиблий, шестеро постраждалих. Це наслідок необачності водія в Донецьку. Там зіштовхнулися позашляховик "Хюндай" і легковик "Шкода". Удар був такий потужний, що корейця ледь не розітнуло навпіл.

Аварія сталася обідньої пори. Ось це товариство шахтарів уже відпрацювало зміну й відпочивало поблизу місцевого генделика. Аж раптом…

Олександр, свідок:

- Удар, все вещи, бутылки - все в нас полетело, как пуля. Мы побежали сразу помогать, но там дым - шлейф газа, джип на газу. Начал орать: "Тикайте!" Здесь на остановке человек шесть стояло.

Хвилин десять ніхто не міг отямитися від побаченого. А тут ще й витікання газу з позашляховика. Коли свідки зрештою оговталися, побігли рятувати постраждалих. Передусім витягли дитину.

Євген, свідок:

- Как газ успокоился, я сразу ребенка побежал доставать, здесь женщина лежала. Женщину положили на спину, чтобы ее никто не трогал до "скорой". Потом я достал мать ребенка, положил ее на лавочку. Потом разрезали ремень безопасности, достали водителя. Второго человека не было смысла доставать.

У позашляховикові були дві родини, вони щойно накупили товарів у супермаркеті й уже подумки були на морі. "Шкода" перервала омріяну подорож.

Олександр Зубенко, керівник прес-служби УДАІ в Донецькій області:

- Столкновение произошло непосредственно на перекрестке. В джипе в момент столкновения находилось 5 человек - это две семьи, среди них - 10-летний ребенок. В машине "Шкода" был только один водитель. В результате ДТП пострадали все, кто находился в этих двух автомобилях, и один пешеход, который находился на остановке общественного транспорта.

Коли даївці намагаються з’ясувати, хто винний в аварії, місцеві мешканці скаржаться: начебто, й розмітка є, знаки. Проте, додають: це перехрестя не позбавлятиме людей життя лише коли тут почеплять світлофора.

Віктор, мешканець м. Донецька:

- Я хочу, чтобы наши дети жили, мы ради этого живем. Ребенок мог умереть, для чего?! Потому что нет светофора.