Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 серпня 2011, 14:08 ДТП
В Україні страшні ДТП знову забрали життя людей
В Україні страшні ДТП знову забрали життя людей

Зіткнення "Жигулів" і фури забрало троє життів у Запорізькій області. Автівки їхали в протилежних напрямках, аж якоїсь миті "десятка" вилетіла на смугу зустрічного руху просто під колеса вантажівки. Водій багатотонника загальмував. Утім, удару було вже не уникнути. Тягач просто підім'яв під себе легковика і отак протяг ще понад сто метрів.  

Максим Вертепний, інспектор сектору УДАІ в Запорізькій області:

- Причины аварии будут установлены в ходе следствия. Сейчас возбуждено уголовное дело по этому факту.

Загинула в аварії ціла сім'я - чоловік, жінка та їхня сімнадцятирічна донька. Родичі кажуть - вони прямували до Харкова, де дівчина мала вступати до вишу.   

В іншій аварії теж не обійшлося без жертв. Срібляста автівка лежить у кюветі. Спочатку й не розібрати, якої вона марки - настільки понівечило машину від удару. Що сталося розповідають ДАІвці.

В'ячеслав Слюсаренко, співробітник УДАІ в Донецькій області:

- "Ниссан Альмера" не справился с управлением, вылетел в кювет, предположительно 2 пострадавших и 2 трупа.

Загинуло двоє жінок. Одне тіло з машини відкинуло на кількадесят метрів. Інше - з салону витягали МНСівці.  

Шпиталювали ж з численними травмами двох представників дужої статі - сімнадцятирічного хлопця та сорокап'ятирічного чоловіка. Нині правоохоронці з'ясовують - хто був за кермом та що саме стало причиною аварії.  

Інша аварія сталася в самому Маріуполі - тут зіткнулися дві ВАЗівські "сімки". Не поділили дороги вони через маршрутку. А саме - 23-річний кермувальник однієї з автівок вирішив обігнати "Богдана", який загальмував поряд із зупинкою. І вдарив просто лобом у лоба іншу машину.  

Загиблих в аварії немає. Кермувальників "сімок" шпиталювали із забиттям грудей та живота, а також з численними переламами.  

На Київщині ж сталася аварія за участі двох тягачів.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Оця купа брухту була колись фурою. А зім'ялась вона наче бляшанка через страшне дтп. Вантажівка врізалась в свого колегу.

На цьому те-подібному перехресті Бориспільської об'їзної дороги і сталася аварія. Фура пригальмувала на повороті, аж тут в її причіп влетіла інша машина, яка перевозила труби. Вантаж цей від удару посунувся вперед і відірвав кабіну від основи. Чому сталося зіткнення розповідає кермувальник розбитого тягача.  

- Заснул.

Їхав довго. Відпочити ж планував на іншому кінці Києва.  

Віктор, водій фури:

- Ну який розпорядок - от дивіться - Київ закривають днем, мені треба було успіть проїхать Київ рано утром, я вечером виїхав з Дніпропетровська і, щоб уже проїхать Київ, і за Києвом лягти спать, шоб цілий день не стоять.

А нині радіє, що сам живий лишився і колегу надто не забив. Чекає доки фуру приберуть на стоянку. Більше про свою майбутню долю нічого не знає.