Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 серпня 2011, 15:17 ДТП
На Столичному шосе в районі Конча-Заспи Лексус чиновника врізався в Ланос
На Столичному шосе в районі Конча-Заспи Лексус чиновника врізався в Ланос

Чергова ДТП за участі чиновника - на Столичному шосе в районі Конча-Заспи кросовер Лексус на шаленій швидкості врізався в Ланос. Від удару пасажир легковика загинув на місці, а водія з травмами забрала швидка. Винуватець пригоди вилетів на узбіччя. Трохи оговтавшись, вирішив накивати п'ятами.

Мешканці Конча-Заспи не дивуються дорогим іномаркам, які щохвилини пролітають столичним шосе. Та близько восьмої вечора, десятки людей стали свідками трагічного наслідку такої їзди.

Олег, свідок: 

- Лексус снёс ланос на бешеной скорости. Ланос зацепил бордюр, две машины: мазду, бмв, ушёл на встречку и врезался в бордюр, его развернуло. А лексус ушёл в лес. 

Самовидці побігли до понівеченого ланоса. Від потрійного зіткнення машину добряче зім’яло. Один пасажир загинув на місці, водієві знадобилася медична допомога, і тільки його дружина дивом вціліла. Шокована жінка довго не могла втямити, що сталося. 

Галина Січкар, постраждала:

- Чоловік був за кермом, не палив, не розмовляв по телефону, траса вільна і позаду відбувся удар. Ззаду звук глухий, як хлопушка. Машину закрутило. Більше я нічого не пам'ятаю. Потім запитала у чоловіка, що сталося? Він каже - не знаю. 

Олег, який став свідком страшної аварії, розповідає: після удару лексус виїхав на узбіччя і мало не зніс рекламного щита. Люди пішли подивитися, що з водієм дорогого авта. Виявилося, він непогано почувається, адже спробував накивати п'ятами. Піймали його в лісі. 

Олег, свідок: 

-  Водитель посидел, отошёл от шока чуть-чуть и пытался убежать, но его пацаны поймали. Пьянь. Полностью пьяный в хлам вообще!!! 

Розлючені люди мало не вчинили над утікачем самосуд, коли знайшли в нього посвідчення держслужбовця. Та лінчуванню завадили правоохоронці і медики. Чиновника забрали на експертизу, аби документально підтвердити його стан. У міліції запевнили - кримінальної відповідальності підозрюваний не уникне. 

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва: 

- Склали необхідні документи, зараз йдеться про порушення кримінальної справи за фактом дтп наслідками якої є смерть людини. Наявні всі фактори порушення пдд: перевищення швидкості, факт смерті людини, і, звичайно, такі справи розслідує вде не в районі а в головному управлінні. Зараз призначена низка експертиз.