Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 липня 2011, 13:33 ДТП
На Дніпропетровщині п'яний водій вантажівки протаранив трактор
На Дніпропетровщині п'яний водій вантажівки протаранив трактор

У Львові перекидалися автівки. А на Дніпропетровщині за кермо вантажівки сів п'яний водій, і не розминувся з трактором. Деталі цих та деяких інших автопригод - у наступному сюжеті.

30-річна жінка загинула, а 32-річний чоловік дістав тяжких травм внаслідок ДТП у Криму. Аварія сталася близько 5 ранку на трасі "Сімферополь - Євпаторія". Водій "Жигулів" невідомо чому виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом.

Водій мікроавтобуса:

- После проезда ж/д переезда на встречную полосу выехали "Жигули" первой модели, в результате чего произошло столкновение.

- Травмы какие-то получили?

- Вроде бы, ничего, нормально все. Руку чуть-чуть поцарапал, и все.

Після лобового зіткнення від "копійки" залишилася купа металу. Основний удар припав на пасажирське крісло легковика, тож шансів вижити в жінки, що там сиділа, не було. Правоохоронці з'ясовують причини аварії.

 

Дві ДТП в одному місці! Пізно ввечері на одній із вулиць Маріуполя розбилися одразу три машини. Спочатку "Фіат" на великій швидкості врізався в припаркованого "Москвича". Від потужного удару з порожньої машині вилетіли акумулятор і двигун, а італійський легковик перекинувся на бік. Власник понівеченого "Москвича" узявся витягати із салону іномарки неуважного колегу. Цієї миті на постраждалих налетіла ще й "ВАЗівська" "десятка". Кермувальник цього авта не постраждав, утім, відправив на лікарняні ліжка двох людей - у них численні перелами.

 

Зранку випив, сів за кермо - та ледь не відібрав чужого життя. На Дніпропетровщині нетверезий водій вантажівки на трасі "Знаменка-Луганськ" заснув в дорозі, та врізався в трактора, що рухався в тому самому напрямку. Сільгоспмашина вилетіла на узбіччя та перекинулася. Відірвану від удару кабіну вантажівки відкинуло на десятки метрів. У тридцятип’ятирічного тракториста перелам руки та забиття грудей. Його шпиталювали. Призвідник ДТП відбувся черепно-мозковою травмою та подряпинами. Чоловік визнав, що сів за кермо напідпитку, але винуватить в усьому шефа, який, нібито, його змусив.

Віталій, водій вантажівки:

- Вы употребляли спиртные напитки?

- Да!

- Когда?

- Сегодня утром. Он мне сказал ехать. Или уволен, или ехать.

- Вы выпили, и знали, что вам надо ехать?

- Мне некуда было деваться. Или терять работу, или…

- Но ведь можно было выспаться?

- А нельзя было выспаться.

 

Четверо людей загинуло в дорожньо-транспортних пригодах на Львівщині минулими вихідними. Одразу троє життів забрала аварія на автошляху "Львів-Краковець". Поблизу села Солук близько 6-ї ранку водій "Москвича" не втримав керма. Машина перекинулася в кювет. Водій та один із трьох пасажирів загинули на місці аварії. Ще одного чоловіка не вдалося врятувати медикам. Схожа ДТП сталася в Мостиському районі - кермувальник теж помер на місці.