Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 липня 2011, 12:13 ДТП
У Бердянську та на Київщині сталося кілька аварій через неуважність
У Бердянську та на Київщині сталося кілька аварій через неуважність

У Бердянську зіштовхнулися "Шевроле" та "ВАЗ", у Запоріжжі - "БМВ" та "Фольксваген", а на Київщині на людей наїхав потяг. Усі ДТП сталися через неуважність. Наслідки ж трагічні - шестеро осіб загинуло, дев’ятьох травмовано.

32-річний водій "Шевроле Авео" так розігнав свою автівку, що певної миті вона стала некермованою. На крутому віражі машина вискочила на смугу зустрічного руху, де саме мчала "Лада" з чотирма пасажирами. Від страшного удару обидвоє водії загинули. Сімох пасажирів автівок доправили до центральної міської лікарні. У ДАЇ стверджують: винуватця трагедії, власника "Шевроле", неодноразово притягали до відповідальності за кермування в нетверезому стані.

Денис Буц, заступник керівника відділу ДАІ м. Бердянська:

- Не выбрав безопасную скорость для движения, осуществляя маневр на вираже, вышел на полосу встречного движения, где совершил лобовое столкновение с автомобилем "Жигули". В настоящий момент проводится доследственная досудебная проверка.

Двоє загинуло, і стільки ж постраждало напередодні в Запоріжжі. Там на вечірній вулиці не розминулися маршрутне таксі й легковик. 25-річний водій "БМВ" не впорався с кермуванням і вилетів на смугу зустрічного руху. Там якраз їхав мікроавтобус "Фольксваген". Унаслідок зіткнення водій легковика і його пасажир загинули. Двох осіб у маршрутці травмовано. Їх доправили в лікарню.

Віктор Середа, керівник відділу УДАІ м. Запоріжжя:

- Сейчас проводится экспертиза, в каком состоянии находились водитель и пассажир "БМВ" на момент аварии. Но на данный момент можно с уверенностью сказать, что водитель иномарки не справился с управлением, выехал на полосу встречного движения и совершил столкновение с микроавтобусом.

А на Київщині під колесами потяга загинуло подружжя похилого віку. Трагедія сталася на невеликій залізничній станції поблизу Василькова. Пенсіонери дуже поспішали на дачу, тож коли вийшли з вагона електрички - вирішили одразу перетнути колію. Як електропоїзд від'їхав, вони ступили на рейки, й одразу ж потрапили під зустрічний швидкісний пасажирський потяг.

Свідок:

- Машиніст остановився на переїзді, і визвав зразу ж міліцію. Так і так. Там я поїздом збив людину, яка з-під перона вискочила мені під потяг. Міліція зразу ж приїхала, і "скора", констатували факт смерті.

Олександр Прозоровський, керівник ЛВ міліції на станції Київ-Пасажирський:

- Вони переходили колію в невстановленому місці. В даному випадку місце для переходу он там, біля каси, там встановлена спеціальна площадка, а вони переходили у невстановленому місці.

Страшним ударом людей пошматувало. Особи загиблих тепер з'ясовує міліція - на місці аварії правоохоронці знайшли кілька особистих речей загиблих та понівеченого мобільного телефона.