Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 липня 2011, 12:07 ДТП
У Полтаві винуватець ДТП зімітував викрадення свого автомобіля
У Полтаві винуватець ДТП зімітував викрадення свого автомобіля

Аби уникнути відповідальності за ДТП, полтавець вирішив перехитрити правоохоронців. Та, вочевидь, забракло фантазії. Що намислив чоловік?

Аварія з двома автівками сталася в Полтаві на вулиці Шевченка. Та тільки винуватця ДТП на місті даївці не побачили. "ВАЗівки" й слід запав.

Олег Піхурець, інспектор відділу ДАІ м. Полтави:

- Водій автомобіля "ВАЗ" скоїв наїзд на "Деу", і місце пригоди залишив при виїзді. На місце водій запам'ятав частину номера авта. Пасажирка "Деу" отримала травми.

Інспектори одразу кинулися шукати втікача. Коло підозрюваних було невеликим - зі схожими номерами в місті тільки три автівки. Дві з них непошкоджені. А ось третю довелося пошукати. "Вкрали," - запевняв її 25-річний господар.

Валентин Артем'єв, заступник керівника сектору Жовтневого РВ міліції м. Полтави:

- Розповів, що залишив авто у себе під двором, і деякий час пребував у своїх рідних за межами міста, після чого прихав і виявив відсутність авта.

Та міліціянти одразу збагнули, щось тут не так. Постраждалий розповідав плутано, нервувався. А згодом в усьому зізнався.

Підозрюваний:

- Я їхав на своєму автомобілі, не втримав дистанції, і вдарив другого автомобіля. Злякався, поїхав з місця пригоди, сховавши свій автомобіль в посадці. І прийшло в голову, аби не наказали заявить, що викладали авто.

Для переконливості виламав замка, зняв акумулятора й магнітолу. Як виявилося - авто понівечив марно. За порушення правил дорожнього руху і втечу з місця пригоди власникові машини доведеться відповідати за законом.