Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 липня 2011, 15:38 ДТП
В результаті ДТП загинув 22-річний водій "КрАЗа"
В результаті ДТП загинув 22-річний водій "КрАЗа"

На Харківщині в автомобільній аварії загинули двоє людей. На великій швидкості їхня машина наїхала на бордюр і перекинулася. Про цю та інші автопригоди, що сталися з вини охочих добряче натиснути на газ.

Аварія з автокраном сталася на крутому узвозі, що на в'їзді до Богодухова. Важка машина промчала центром і перекинулася, коли наскочила на бордюр на узбіччі. Пасажира забрала "швидка", але довезти його до лікарні медики не встигли - від травм 22-річний постраждалий помер. Водій загинув. Його тіло з понівеченого "КрАЗа" рятувальники витягали кілька годин.

Валерій Закутний, помічник керівника Богодухівського РВ МНС:

- По-перше, заблоковані тіла в машині. Прийшлося застосовувати аварійно-рятувальне обладнання. І також після того, як люди були із машини витягнуті - проводили, подавали воду для того, щоб дизельне паливо змити із місця пригоди.

Не минулося без жертв і під час безглуздої автопригоди у Криму. Там на одному з парковань дружина водія "ВАЗівської" "шістки" вирішила самостійно завести автівку. Не маючи навиків кермування, вона спочатку зачепила припарковані поряд "Жигулі", а потім збила пішохода. Далі шукайбіда переплутала педаль гальм із газом, і на швидкості врізалася у сторожівню. Унаслідок ДТП трьох жінок, що були в будці, тяжко травмовано. Одна з них через добу померла в лікарні.

Сергій Карпов, керівник відділу ДАІ м. Сак:

- Водитель автомобиля "ВАЗ-2105", не имея водительского удостоверения, при движении транспортного средства совершила наезд на охранную будку, где находилось 3 человека. Во время движения транспортного средства также пострадал пешеход. Вину водителя установит следствие.

Представниця прекрасної статі стала призвідницею масштабної аварії й на Запоріжжі. Неподалік Мелітополя зіштовхнулося аж сім автівок. 52-орічна жінка, що кермувала "Славутою", не дотримала дистанції - врізалася в "Шевроле". Далі, як доміно, автівки почали таранити одна одну. Трьох осіб травмовано. Деяких постраждалих довелося витягати з салонів за допомоги спецобладнання.

Микита, водій:

- Передо мной ехала "Славута". Это произошло в мгновение всё. Скорость была до 70 км в час. Тут резко начали тормозить, и, видимо, не успела среагировать. Женщина за рулем была - то есть, она ударила по тормозам, машину повело, произошел удар. Я тоже не успел среагировать, ударил сзади "Славуту", меня вынесло на встречную полосу, там, на обочине, я и остался.

А в Маріуполі не розминулися трамваї. Унаслідок аварії один із вагонів за інерцією наскочив на "КаМАЗа", завантаженого брухтом.

Іван Чекмак, заступник керівника відділу ДАІ м. Маріуполя:

- У водителя трамвая, который спускался вниз по улице маминого сибиряка, отказала тормозная система, и он совершил наезд на трамвай, который стоял на красный сигнал светофора. После чего эти два трамвая совершили наезд на третий автомобиль, который заканчивал маневр.

Олександр, водій вантажівки:

- Если б я двигался с большей скоростью, она б легко перевернулась. Еще б зацепила встречные машины, которые стояли вот тут на красный сигнал светофора.

Від удару причіп машини віднесло в бік, та, на щастя, він не перекинувся. Вдень трамваї були напівпорожніми, тож під час ДТП травмовано лише одну людину.