Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 липня 2011, 13:16 ДТП
На Київщині "Мерседес" протаранив повний людьми автобус
На Київщині "Мерседес" протаранив повний людьми автобус

На Київщині знову резонансну аварію спричинив водій престижної іномарки. На перехресті "Мерседес" не пропустив повного людей автобуса. П'ятеро пасажирів громадського транспорту дістали тяжких травм, а винуватець кинув дорогу машину і втік.

Повний робітників автобус прямував селом, аж раптом із провулка просто вилетів "Мерседес". Авто протаранило громадський транспорт, і той полетів на огорожу кав'ярні та у стовп.

Віктор Андрійович, свідок:

- Там єсть кишеня, такі склади, робочих віз, ну, і цей, видно, - він скорость не збавив, нічого. Його в передок як лопнув - у цього автбуса, то його аж туди запхнув, то повибивали і забори.

Троє пасажирів із передніх сидінь вилетіли на металеву огорожу. Двоє чоловіків травмували ноги, а третій дістав внутрішні забої.

Світлана, свідок:

- Третій мальчик - це вже я возлє нього була, у нього голова рассечена була. Цапрапіни - то таке, але саме гавне - він не мог не лягти, і я отак говорю: "Синок, ти попробуй…" Він отак на ноги схилився, і на груді, каже мені: "Дишать тяжело".

Допомогу постраждалим надавали всім селом.

Оксана, свідок:

- Скорой помощи не было минут 40, то есть, кто там - вот там у меня байкеры живут, они прибежали с аптечкой со своей.

Поки люди допомагали пораненим, винуватиць ДТП втік. Свою автівку він покинув - пересів у "Порш Каєн", який їхав за ним. Вцілілі пасажири автобуса кинулися наздоганяти втікача, та не встигли.

Світлана, свідок:

- Да, наверное, и лучше, что он убежал, потому что его б тут растерзали. І він, я бачила, як побіг туди. Помню такий в бріджиках, сіматічний паріньок. Не знаю, пяний він - не п’яний.

За фактом ДТП правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Винуватця пригоди шукають.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВСУ в Київській області:

- На сьогоднішній день водій, який знаходився за кермом, не встановлений. Власник - встановлений, а водій - ні. В автомобілі залишились сліди, при ДТП він вдарився, водій вдарився, і єсть залишки крові. Кров взята на аналіз.

Власник престижного авта, що спричинило аварію, - мешканець Києва. Зв'язатися з ним міліціянтам поки що теж не вдалося.