Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 липня 2011, 15:06 ДТП
У Києві знову розбився елітний автомобіль - кабріолет "БМВ"
У Києві знову розбився елітний автомобіль - кабріолет "БМВ"

В Києві знову розбилася елітна автівка - кабріолет "БМВ". Сталося це на Столичному шосе, неподалік місця, де кілька тижнів тому перетворився на брухт інший спорткар - "Порше Карера".

Стійка, кришка капоту, амортизатор, накриття салону. Нині ці деталі окремо, колись же складали кабріолет "БМВ". Машина лежить у котловані на Столичному шосе. Тут будують розв'язку, тож частиною дороги їздить тільки спецтранспорт, є про це й попереджувальні знаки. Утім, спорткар на чималій швидкості пролетів просто повз них.

Микола, свідок:

- Не тормозивши, зачепила опалубку, і її начало крутить, вертить, - і понесло, ударила компресор і полетіла далі.

Зупинила авто велика кучугура піску. Будівельники, які дивом не постраждали в аварії, підбігли до "БМВ". Водій ознак життя не подавав, а ось пасажирка була притомна.

Микола, свідок:

- Вона майже не постраждала, там кілька царапин.

Тридцятидев'ятирічну жінку шпиталювали. У неї - закрита черепно-мізкова травма, забиття грудей та правого плеча. Вочевидь, пасажирка була пристібнута паском безпеки. А ось двадцятивосьмирічний кермувальник загинув. Біля кабріолету свідки знайшли пляшку горілки. Утім, чи був водій нетверезим - з'ясує експертиза. Кілька тижнів тому майже на цьому самому місці розбився інший елітний спорт кар - "Порше Карера". Автівка на величезній швидкості врізалася в бетону огорожу, теж впала в котлован і спалахнула. Двоє людей, депутат Васильківської райради та модель, згоріли живцем. Третій пасажир помер дорогою до лікарні.

 

В цій аварії біля Одеської площі жертв не було. Утім, постраждала дев'ятирічна дитина.

Постраждалий у ДТП:

- Розвернувся, побачив - фура на нас летить. Папа щось казав: "Пристебнися нормально". Ну, я чувствовав, що машина крутилася.

"ВАЗівку" на швидкості протаранила фура "Рено". Легковика перевернуло на лівий бік. А от кермувальник вантажівки зупинився неподалік, але потім зник.

Постраждалий у ДТП:

- Фура зупинилася - отам, перед знаком. Побачила, що всі живі - і втекла.

Свідки пригоди наздогнали фуру аж біля Жулянського мосту. Її водій виправдовується: то "ВАЗівка" винна в ДТП, бо його підрізала.

Водій-винуватець ДТП:

- Я ж грузову не остановлю резко, от я його і вдарив.

- А чего не остановились?

 

А ось на проспекті Бажана фура "ДАФ" переїхала велосипедистку. Хід подій відтворюють свідки. Жінку обганяло чимало машин. Аж раптом у дзеркалах помітили: кермувальниця двоколісника петляє.

Свідок:

- Движение такое направленное было, не сам человек упал.

Вочевидь, вона не змогла впоратись з керуванням, і потрапила під колеса вантажівки. Шпиталювали її непритомною. Свідки припускають: трагедія сталася через те, що велосипедистку вдарили дверцятами припаркованої машини.