Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 липня 2011, 08:47 ДТП
У столиці сталося кілька великих ДТП через неуважність водіїв
У столиці сталося кілька великих ДТП через неуважність водіїв

А ось у столиці минулося без жертв, хоча сталося кілька великих ДТП. Головні причини аварій - неуважність водіїв та перевищення швидкості.

Дві машини пошкоджено через шаленого "БМВ". Сталося це о пів на другу ночі, на вулиці Леоніда Первомайського, біля виходу з метра Кловської. Попри пізній час, знайшлися свідки. Розповідають: елітний німець на чималій швидкості не вписався в поворот. Зачепив бордюра, і відлетів на мінівена "КІА". А той - на "Форда". Скільки людей постраждало під час аварії - невідомо - бо ж водій "ВМБ" та троє його пасажирів покинули машину, і просто втекли.

Це кров кермувальника корейця, його шпиталювали. Водій же "Форда" не постраждав.

 

У цій аварії, в самісінькому серці столиці, на Хрещатику, постраждав кермувальник моторолера. Закриту черепно-мозкову травму та забиття обличчя він дістав після зіткнення з "Лексусом". VIP-позашляховик рухався в бік Бессарабки. Туди прямував і скутер, тільки він повертав від Прорізної. На перехресті вони й зустрілися. Обидва водії запевняють: їхали на зелене. Хто правий - нині з'ясовують слідчі.

 

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Оце вулиця Клименка, сама по собі вона не велика. Однак з повітрофлотського проспекту повертає чимало машин. Так само рухалися "Шкода" та "Тойота". Однак чеська машина зупинилася, щоб повернути на заправку.

Правила цього не забороняють. Утім, японець, що рухався позаду, чи то не зрозумів намірів водійки, чи хотів швидко обігнати її ліворуч. Приблизно отак, як ви бачите на відео.

Цей "Ланос" проскочив. А ось тоді "Тойота" - ні. Коли "Шкода" почала повертати, японець врізався їй у бік, від чого чеське авто перекинулося на дах. А дверцята, куди припав удар, ум'яло в середину на півтора десятка сантиметрів. Кермувальницю шпиталювали. У японця ж розбитий капот, водій не постраждав.