Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 липня 2011, 13:10 ДТП
У Львові в результаті ДТП загинула 32-річна пасажирка скутера
У Львові в результаті ДТП загинула 32-річна пасажирка скутера

Дорожня аварія призвела до трагедії у Львові. Навпроти базару Південного перекинувся скутер. Водій вижив, а ось пасажирка, 32-річна жінка, загинула. Обоє якраз поверталися з РАГСу, де подали заяву на одруження.

Через місяць вони мали побратися. Водій скутера не може прийти до тями - його кохана загинула миттєво. Правил, каже, не порушував, їхав із дозволеною швидкістю.

Водій скутера:

- Я їхав з правої сторони на зелене світло світлофора. Збоку Південного (ринку) вискочив срібний, подібний на мінівен, я не побачив. Якийсь автомобіль опинився за півтора метри від мене, я почав тормозити, жінка вилетіла і вбилась.

Правоохоронці наголошують: пасажирка була без шолома, а він міг зберегти їй життя. А ось автомобіль, зіткнення з яким уникав скутерист, найімовірніше, порушив правила виїзду на головну дорогу. Тому й створив аварійну ситуацію.

Андрій Мита, керівник підрозділу ВДАІ м. Львова:

- На даній дорозі відбулося падіння скутера внаслідок створення аварійної ситуації невстановленим транспортним засобом, який рухався на зустріч та здійснював маневр повороту ліворуч.

Скутеристові вдалося уникнути зіткнення зі срібною автівкою ціною життя пасажирки. Водій автомобіля, за свідченням самовидців, бачив, що накоїв, і втік. Правоохоронці розшукують порушника.