Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 липня 2011, 12:21 ДТП
В автокатастрофі на Одещині загинуло 4 людини, двоє з них - діти
В автокатастрофі на Одещині загинуло 4 людини, двоє з них - діти

Смерть у вогняній пастці. Четверо людей, з них двоє дітей - 12-ти та 14-ти років - загинули в автокатастрофі на Одещині. "Ауді", що везла пасажирів, не розминулася з мікроавтобусом. Від лобового зіткнення розтрощена машина ще й спалахнула. Вибратися з охопленої полум'ям автівки не вдалося нікому. Люди згоріли живцем.

Трагедія, що позбавила життя чотирьох людей, сталася поблизу села Яськів. На заокругленій ділянці дороги водій "Ауді" не встиг вирівняти авта, і вискочив на смугу зустрічного руху, де мчав мікроавтобус "Івеко". Від лобового зіткнення машини злилися, легковик ще й спалахнув. Свідками жаху стали даївці, які саме їхали до відділку. Щоб не загорівся ще й автобус, відтягли транспорт якнайдалі. Врятувати бодай когось з "Ауді" не вдалося.

Ігор Маломуж, заступник керівника УДАІ в Одеській області:

- Произошло возгорание, водитель и три пассажира, среди них двое деток погибли на месте. Водитель автомобиля "Івеко" та пассажир получили телесные повреждения.

Найбільший удар припав на місце водія мікроавтобуса. 44-річного Михайла затисло між сидінням і двигуном.

Сергій Швець, заввідділу Біляївської районної лікарні:

- Водитель поступил к нам в состоянии крайне тяжелом, у него тяжелая сочетанная комбинированная травма с накладанием травмы брюшной полости, травмы грудной клетки, у него имеется разрыв мочевого пузыря. Перелом правого бедра, вывих в левом бедре и ушибы грудной клетки.

У водія, крім переламів - ще й опіки обличчя та рук. Разом із напарником постраждалий їхав до Придністров'я - віз з Одеси овочі. Пасажирові поталанило - в нього лише забиття, тож лікуватиметься вдома. Обидвоє - громадяни Молдови, тож покаліченого водія родичі хочуть також забрати. Трагедія їх шокувала.

Олександр Ралець, родич водія мікроавтобуса:

- Самое обидное, когда не ты, а тебя. Когда едешь по правилам, все, не нарушая… Как бы человек невиновный. И, плюс ко всему, пострадали дети.

Двоє хлопчиків, 12-ти та 14-ти років, загинули в катастрофі разом із батьком, що кермував легковика.