Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 червня 2011, 12:14 ДТП
Негода та неуважність водіїв спричинили кілька ДТП в Києві
Негода та неуважність водіїв спричинили кілька ДТП в Києві

Негода та неуважність водіїв спричинили кілька автомобільних аварій і в Києві. У середмісті водійка "Мерседеса", в буквальному сенсі, розчавила людину. В інших пригодах жертв не було, та не минулося без постраждалих.

Страшна аварія сталася на вулиці Прорізній. 40-річна жінка разом із братом йшла в напрямку Хрещатика. Аж раптом оцей елітний кросовер "Мерседес" залетів на тротуар, і збив людей. Чоловік відбувся подряпинами, а ось його сестру авто, буквально, розчавило об стіну будівлі. Повз проїжджала "швидка". Лікарі намагалися врятувати постраждалу, проте, її травми - голови, тулуба та ніг - були несумісні з життям. За попередніми висновками - водійка позашляховика паркувалася, і просто переплутала гальма з газом.

 

А ця аварія сталася на території парковання гіпермаркету на Позняках. "Альфа Ромео" рухався в бік виїзду. "Фольксваген" же, навпаки, на стоянку тільки приїхав. Автівки одночасно почали минати перепону - автобуса. Тож виїхали просто на зустріч одна одній і вдарилися. Постраждала пасажирка німця, у неї закрита черепно-мізкова травма.

 

А на вулиці Пухівській лобом у лоб зустрілися "Нісан" та "ВАЗівка". В мить руху одне з авт вилетіло на зустрічну смугу. Утім, водій якої з машин порушив правила - поки невідомо. Свідків аварії немає, а кермувальники звинувачують одне одного. Шофера "Лади" забрали до лікарні із переламами обох ніг, забиттям голови та грудної клітки. Інші від ушпиталення відмовилися.

 

А ця ДТП сталася біля станції метро "Чернігівської". "Ланос" зупинився на переході пропустити пішоходів, аж раптом ззаду в нього врізався вантажний "МАЗ". Ще й на чималій швидкості.

Водій, винуватець ДТП:

- Пішоходи вибігли з-за машини, я їх не замітив, і получилося.

Від удару "Деу" вилетів на зебру. Дивом, але пішоходів машини не зачепили. А ось у пасажирки легковика струс мозку. Її доправили в лікарню. Самовидці кажуть: не останню роль в аварії зіграла погода. Дорога мокра та слизька, вочевидь кермувальник вантажівки цього не врахував, вибираючи безпечну дистанцію з іншими машинами.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Пішоходам нині непереливки. Водіям в салоні авта комфортніше. Ось тільки за кермом в таку погоду треба бути набагато уважнішими. Інакше не уникнути трагедії.