Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 червня 2011, 10:55 ДТП
На Дніпропетровщині зіткнулися "КрАЗ" з "Нісаном"
На Дніпропетровщині зіткнулися "КрАЗ" з "Нісаном"

На Дніпропетровщині не розминулися "КрАЗ і "Нісан", у салоні якого була сім'я з семимісячним малюком. Немовля - єдиний пасажир легковика, що не дістав травм.

Оце легковик після зіткнення з "КрАЗом". Вантажівка не пошкоджена, її кермувальник - не постраждав. А ось сім'ї, що їхала в "Нісані", перепало. Від удару водій автівки знепритомнів. У нього численні перелами ребер і пробита ліва легеня. Чоловік стверджує: "КрАЗ" вилетів йому просто назустріч.

Денис, водій "Нісана":

- С левой стороны то ли на обочине, то ли почти на обочине стоит грузовик "Гринко". Мусоровоз. И из-за него выскакивает "КрАЗ". Я вправо не подался, потому что там идет такой обрыв, по тормозам, всё. Дальше ничего не помню.

Пасажирку "Нісана" з дитиною з салону автівки витягали свідки аварії та водій вантажівки. У жінки відкрита черепно-мозкова травма та численні забиття внутрішніх органів. Немовля дивом не постраждало.

Олена, пасажирка "Нісана":

- Сидела я на заднем сидении, ничего не видела, потому что была наклонена к ребенку в люльку, кормила с бутылочки. Поняла, что произошло, когда меня вытянули.

Учасники ДТП винуватять один одного. Водій "КрАЗа" твердить, що саме "Нісан" порушив правила, і вилетів йому назустріч.

Олександр, водій "КрАЗа"

- Їхав я в сторону Любимовки, їхав потихеньку, км 25-30 - я більше не їхав, по правій полосі. І, это самое, машина виїжджає, я їду прямо, і мені ударяється в середній мост, і мене, получається, одкидає на ліву сторону.

Тепер постраждалі в лікарні, а правоохоронці з'ясовують, хто винен.