Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 червня 2011, 13:31 ДТП
На Волині позашляховик збив двох велосипедистів та втік
На Волині позашляховик збив двох велосипедистів та втік

ДТП за участі двох велосипедистів і позашляховика сталася на Волині. На людей, котрі крутили педалі трасою, машина наскочила ззаду, й не зупинилася. Вже ввечері, того самого дня, авто знайшли в лісосмузі.

Аварія на трасі "Доманове-Ковель" сталася близько 17-ї години. Двоє чоловіків велосипедами їхали додому. Аж раптом ззаду їх наздогнав автомобіль. Удар був таким потужним, що селяни опинилися в кюветі за 15 метрів від дороги. Водій із місця пригоди втік. Тож до клініки постраждалих доправляв наряд ДПС. Один зі збитих у шоковому стані, в іншого - забиття й перелами.

Андрій Міщук, лікар-травматолог Старовижівської ЦРЛ:

- В результаті обстеження висунуто діагноз: струс головного мозку, закритий перелам ключиці та ребер. Зараз стан пацієнта середньої важкості, стабільний.

Анатолій, постраждалий:

- Машини не запам'ятав. А от дядько запам'ятав. Сказав, що чорний джип, і поїхав десь на шаленій швидкості.

Що за транспорт збив людей, слідчі з'ясували одразу. Допомогли речові докази на місці ДТП: це фарба і сліди протекторів шин. А головне - дзеркало заднього огляду, на яке правоохоронці натрапили в рівчаку при дорозі.

Вікторія Никончук, слідча Старовижівського РВ міліції:

- На місці пригоди було виявлено дзеркало із надписом. По якому попередньо вияснили, що автомобіль був марки "Кіа". Після цього одразу почали проводити слідчо-розшукові заходи. І була попередньо видвинута версія, що автомобіль їхав у напрямку Ковеля,  і далі за село Буцин не поїхав. Тобто, була версія, що знаходився десь неподалік місця злочину.

Чотири години пошуків, і - результат. Автомобіль із характерними пошкодженнями наряди ДПС надибали в лісосмузі за 3 кілометри від місця аварії. Салон "Кіа" був не замкнений.

Сергій Гузій, співробітник УДАІ у Волинській області:

- В автомобілі було виявлено документи, посвідчення водія та реєстраційний документ на транспортний засіб. До авто було викликано слідчо-оперативну групу, яка і провела необхідні дії. Після цього проводилися заходи по встановленню водія цього автомобіля.  О 9-тій годині було розшукано водія в місті Камені-Каширському.

Затриманим виявився бізнесмен. На запитання слідчих, чому зник з місця аварії, не надавши допомоги постраждалим, відповів, що злякався. Тепер підприємця покарають. За статтею 286-ю Кримінального кодексу України йому загрожує п'ять років позбавлення волі.