Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 червня 2011, 11:14 ДТП
На Оболоні в Києві в результаті ДТП загинули троє людей
На Оболоні в Києві в результаті ДТП загинули троє людей

Жахлива ДТП сталася в Києві на Оболоні. Автівка на шаленій швидкості збила пішохода, а потім застрягла між електроопорою і білбордом. Щоб витягти тіла людей із машини, довелося викликати спецзагін МНС.

Це "Нісан Тіїда". У машині - два тіла. Витягати їх за допомоги спецтехніки приїхали співробітники МНС. Легковик обійняв стовпа, тож рятувальники спочатку виламують дверцята.

Утім, розуміють: цього не досить. Далі - вирізають дах автівки.

Євген Василенко, командир відділу спецзагону ГУ МНС у м. Києві:

- За допомогою комбінованого гідроінструменту вирізали тіла загиблих та потерпілих. Дуже скарьожило машину. Швидкість була десь близько 200 км за годину.

Спочатку з машини витягають пасажира, що сидів спереду. Лікарі розводять руками. За кілька хвилин витягають друге тіло. Хлопця, що сидів ззаду. Кермувальницю, двадцятиоднорічну дівчину, від удару об електроопору викинуло з машини на кілька метрів. Вона також загинула. Єдиний, хто вижив у страшній ДТП - другий пасажир заднього сидіння. Його терміново відвозять у реанімацію. Кількість жертв поточнюють у ДАЇ. Там додають: був ще пішохід, нині він також у реанімації.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Жінка-водій їхала з великою швидкістю, бо уникнути зіткнення з пішоходом їй не вдалося. Пішохода відкинуло на велику відстань від потужного удару автівки.

Борис Сачалко, кореспондент:

- Офіційний сценарій ДТП даївці складають вже за кілька годин по аварії. Пішохода автівка збиває трохи далі тієї зупинки. Потім машину заносить, і вона вилітає на таку от невеличку терасу. Тут вона намагається шалено гальмувати, про це говорить глибоченний слід від протектора шин. Але зупинитися їй не вдається, і за мить вона опиняється затисненою між білбордом і електроопорою.

Доказ того, що автівка мчала на шаленій швидкості - на тутешньому стовпі. Клумба для машини стала трампліном.

Свідок:

- Удар був аж сюда, до половини стовпа.

Вже наступного ранку місце аварії поновлюють. Клумби міняють, землю - рівняють. Тепер про аварію тут свідчать, хіба що, подряпаний стовп і поодинокі уламки машини.

Свідок:

- Ми бачимо, що "Нісан", бо написано, що "Нісан".

- А де?

- Ну, на запчастях, на осколках. Он там он, "Нісан".

- А багато таких?

- Ну, он там, біля стовпа. Ну, дєржатєль он, ручка.