Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 червня 2011, 21:49 ДТП
На Донеччині зіткнулися "Жигулі" і "Москвич": троє загиблих
На Донеччині зіткнулися "Жигулі" і "Москвич": троє загиблих

Минулої доби в Україні сталося 79 дорожньо-транспортних пригод, у яких постраждало 110 людей, а п’ятеро загинуло. Найстрашніша аварія сталася на Донеччині, де зіткнулися ветерани радянського автопрому - "Жигулі" та "Москвич".

Трагедія сталася о другій ночі в місті Докучаєвську. З незрозумілих причин 29-річний кермувальник "Жигулів" виїхав на зустрічну і врізався в старенького "Москвича". Потужний удар забрав життя обох водіїв та 30-річного пасажира "ВАЗу". Автівки ж перетворилися на брухт. Вижив лише пасажир "Москвича". За життя чоловіка борються лікарі.

У Севастополі "Форд" опинився на дні котловану. Яму на вулиці Надії Островської вирили напередодні. У неї спрямував своє авто п’ятдесятиоднорічний водій "Форду", проігнорувавши попереджувальний знак. На щастя, відбувся переляком, а пасажирка зламала руку. Як пояснив чоловік, йому стало зле за кермом, тому він і не зміг об’їхати перешкоди.

А у Києві на вулиці Бальзака двоє хлопців перекинулися на скутері. Дізнатися, що з ними сталося, не вдалося - обидва мають серйозні вади слуху та мовлення. Одна з версій: водій не помітив та влетів колесом у яму на дорозі. Пасажир скутера травмував ногу, а кермувальник позбувся кількох зубів.