Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 червня 2011, 12:02 ДТП
В Одесі позашляховик зніс торговий павільйон на зупинці
В Одесі позашляховик зніс торговий павільйон на зупинці

В Одесі - вже стандартна для України ситуація: позашляховик вилетів на зупинку, де стояли люди. Автомобіль зніс торговельний павільйон.

Аварія сталася надвечір, на проспекті Маршала Жукова. Навпроти зупинки поблизу супермаркету водій джипу "Тойота Прада" раптово вилетів на тротуар і зніс цигарковий павільйон. Магазинчик від удару зібгало, як губку. Все сталося миттєво, очевидці кажуть - не встигли навіть злякатись.

Володимир, свідок:

- Ну, я только прошел - буквально, метров 10 отошел, и слышу - полет такой. Я думал, петарда, или что. Потом второй удар, и все.

Ангеліна Іванівна, свідок:

- Я услышала взрыв, шум, гам, но я не поняла, в чем дело. Потом, когда вышла, я вообще подумала, что никого не осталось в живых. Но потом я увидела: слава Богу, и продавец, и тот человек, который там был, тоже живы.

Дивом вціліла продавчиня з торговельного павільйону. Жінка саме вийшла з приміщення поговорити з електриком. Це її врятувало.

Алла Марченко, керівник відділу ДАІ м. Одеси:

- Предварительно - водитель не справился с управлением автомобилем, произвел наезд на металлическое ограждение, потом выезд на тротуар, и продолжил движение, он наехал на торговый павильон, затем произошло опрокидывание.

Найбільше постраждав в аварії сам кермувальник "Тойоти". З політравмою та численними забиттями 51-річний чоловік у нейрохірургії. Лікарі, а з ними й правоохоронці, не відкидають версії, що причиною ДТП міг стати інсульт у водія.