Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 травня 2011, 10:11 ДТП
День міста столиця відзначила кількома страшними аваріями
День міста столиця відзначила кількома страшними аваріями

День міста столиця відзначила кількома страшними аваріями. Загинуло троє людей: двоє мотоциклістів і пасажир авта.

Перехрестя вулиць Героїв Севастополя та Патріотів. На дорозі вночі стоїть самотня "ВАЗівка". Машина розбита вщент. Кермувальник авта вижив, його забрала "швидка". Двадцятип'ятирічний пасажир загинув.

Свідки кажуть: четвірка спочатку зіткнулася із "Мерседесом", а від удару її ще й відкинуло на дерево.

Правоохоронець:

- На правому передньому крилі находяться уламки дерева.

Ось і обдерте дерево. А третього учасника пригоди на місці немає. Водій німця втік. Та не врахував однієї деталі - з його автівки відлетів номер. Поки за його даними вираховували власника, за кілька кварталів знайшли саму машину.

До справи стали криміналісти - з авта зняли відбитки пальців, з'ясували характер пошкоджень. Та й власника "Мерседеса" довго не шукали. Як стало відомо знімальній групі "Свідка", він сам прийшов до райвідділку міліції. Нині слідчі з'ясовують усі деталі пригоди. Утім, горе-кермувальникові німця загрожує покарання за втечу з місця ДТП, а також за ненадану постраждалим допомогу.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- На лівому березі столиці, вулиці Братиславській, просто на цьому місці теж сталася ДТП, і теж з летальним кінцем. Загинув 48-річний мотоцикліст.

Кермувальник двоколісника теж став третім учасником пригоди. Спочатку на дорозі притерлися "Шевроле Епіка" та "ГАЗель". Стояли метрів зо п'ятдесят один від одного і з'ясовували, хто з них винен у ДТП. Аж тут у бік фургону влітає мотоцикліст на "Яві". Аварія сталася просто навпроти лікарні швидкої допомоги, проте, немолодому байкерові допомога медиків не знадобилася. Дружина загиблого повідомила: напередодні вони посварилися, і він засмучений поїхав кататися. Тож, імовірно, на емоціях не помітив перешкоди на дорозі. Цього ж дня, проте ввечері, на перетині Повітрофлотського проспекту та вулиці Солом'янської зіткнулися "Чері Елара" та мотоцикл "Сузукі". Двадцятидев'ятирічний кермувальник двоколісника теж від удару загинув. Нині правоохоронці з'ясовують деталі та хто винуватець ДТП.