Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 травня 2011, 13:35 ДТП
На Дніпропетровщині в результаті зіткнення "Опеля" і "Москвича" загинув чоловік
На Дніпропетровщині в результаті зіткнення "Опеля" і "Москвича" загинув чоловік

Двоє людей загинули на Миколаївщині на залізничному переїзді. Водій "Жигулів" знехтував увімкненою звуковою та світловою сигналізацією, що сповіщала про наближення потяга, й виїхав на колії. За мить на легковика наскочив вантажний поїзд. Водій і пасажир "ВАЗа" загинули.

Кривава ДТП сталася вихідними на Дніпропетровщині. На трасі біля Новомосковська не розминулися два легковики. Водій "Опеля" виїхав на смугу зустрічного руху, де саме мчав "Москвич". Пасажир радянської автівки загинув на місці, а водій і двоє пасажирів "Опеля" тяжко травмовані: в постраждалих відкриті черепно-мозкові травми, численні перелами, в одного з ушпиталених - розрив легенів. Нині за життя пацієнтів борються лікарі.

Володимир Кулик, керівник Новомосковської роти ДПС:

- Водитель "Опель Омега" не справился с управлением и совершил столкновение с автомобилем "Москвич". В результате ДТП в автомобиле "Москвич" один человек получил смертельную травму.

 

Ще досі в реанімації народний депутат Андрій Шкіль. У парламентаря, що днями в Києві потрапив у аварію, численні травми. Нагадаємо, його позашляховик вилетів на смугу зустрічного руху й зіштовхнувся з "Фольксагеном". Хто винен - офіційно міліція не сповіщає, але запевнила: депутат був тверезим. Чому сталася аварія - вже припускають однопартійці Шкіля. Вони вважають: можливо, водій об'їжджав яму й не помітив іншого авта, ще й дорога була мокрою від дощу. Це вже не перша аварія за участі депутата. 2007-го його позашляховик зіштовхнувся з "Мітсубіші". Тоді загинуло двоє пасажирів легковика.

 

Він народився в сорочці. Коли "Жигулі" зім'яло, наче шмат паперу, водій вижив. Спочатку його автівка не розминулася з позашляховиком.

Свідок:

- "Рендж Ровер" отлетел к обочине, перевернулся, так как был боковой удар, "Жигули" врезался ему в дверь.

А потім із "Мерседесом", що їхав слідом. Від удару "Жигулі" розвернуло, і на них наскочив автомобіль, що мчав позаду.

Сергій, учасник ДТП:

- Ехал на зеленый свет светофора. Я увидел только впереди удар об красную машину. Я по тормозам - и "Мерседес", и сумасшедший удар был, скорее всего, об руль.

Дивом минулося без жертв. Хто порушив правила - з'ясовуватиме слідство. Усі водії твердять: їхали на зелений сигнал світлофора.