Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 травня 2011, 13:41 ДТП
У Маріуполі через страшну аварію машину розірвало навпіл
У Маріуполі через страшну аварію машину розірвало навпіл

Уламки від розбитого авта розлетілись на кілька метрів. Від зіткнення зі стовпом машину розірвало навпіл, а сама електоопора впала на дорогу. Все це сталося неподалік будинку Маріупільської міськдержадміністрації.

В'ячеслав Клітний, свідок:

- Я вон приехал, возле больницы вышел, иду думаю, что тут такое, думаю меняют столб, что ли, а впечатление, что тут 2-3 машины. Оторванный задок, думаю, ничего себе столкнулись.

Свідки кажуть - удар був надзвичайної сили. Шансів вижити у молодого водія не було. Його ж пасажира з тяжкими травмами доправили до лікарні. Попередньою причиною ДТП називають перевищення швидкості.

Микола Кисельов, керівник відділу ДАІ м. Маріуполя:

- Со стороны порта по проспекту Нахимова двигался автомобіль "Деу", не выбрав оптимальной скорости, не справился с управленим, совершил наезд на електроопору.

Місце, де сталася трагедія, маріупільці вважають нещасливим. Адже у цей самий стовп автомобілі влітають не вперше. Торік тут таки унаслідок зіткнення з електроопорою загинули хлопець і дівчина.

В'ячеслав Клітний, свідок:

- Это тот же самый столб, что прошлый раз стукнулся. И он же никому не мешает. И на другую сторону перепрыгивает. Это ж не с этой стороны ехали.