Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 квітня 2011, 21:04 ДТП
Водій "Ланоса" збив п'ятьох дітей біля школи
Водій "Ланоса" збив п'ятьох дітей біля школи

П'ятьох дітей збив легковик просто біля школи в Бортничах. Хлопці п'ятих і шостих класів поверталися з тренування. Автівка наїхала на юних пішоходів на тротуарі.

Владислав, постраждалий:

- Ми перейшли дорогу і йшли з друзями. Вже пройшли трохи і бачили: виїзджає машина. Вона спочатку нормально їхала. Я відвернувся. І одразу повернувся - вона нас збила.

Близько 16-ї години люди біля школи здригнулися від гуркоту. У вікна педагоги побачили "Ланоса", що розтрощив бетонного паркана. Поряд із машиною лежали закривавлені діти.

Тетяна Круць, директорка школи:

- Наш працівник першим почув звук і побіг туди. Викликали швидку.

Мати постраждалого:

- Позвонив мужчина і сказав, що збили під школою сина мого. Я одягнулася і побігла, коли прибігла, бачу: троє дітей лежать.

До лікарні забрали всіх п'ятьох, але там лишили двох. Владислав - в "Охматдиті". 

Деніза Арканія, лікар-невролог:

- Закрыто-черепно-мозговая травма, сотрясение головного мозга, гемотомы лба, ушибы, ссадины бёдер нижних и верхних конечностей.

А ось інша збита дитина - в реанімації.

Наталя, свідок:

- Он лежал на каталке, перед каретой скорой помощи, вот так рука, сильный перелом был и ноги повреждены, и на сегодня информация со школы пошла, что у него парализовало ноги после операции.

У ДАЇ розповіли - в усьому винний водій, та причин і обставин аварії не повідомляють. Мовляв, то справа слідчого управління. А там поки що мовчать. Проте невідомо, звідки з'явилася інформація, що власникові "Ланоса" стався епілептичний напад. Люди побоюються, що винуватця не покарають. Правоохоронці не радять робити поквапних висновків.

Василь Довгополов, заступник керівника УДАІ м. Києва:

- Це невідомо. Медиками ще буде ця інформація або підтвреджена, або спростована. Всі матеріали зараз знаходяться в слідчому управлінні і вони з'ясують всі обставини, це тільки вони можуть з'ясвувати, з якої причини сталася ДТП.

Наталя, свідок:

- Когда скорые уехали, через 10 минут водитель открыл дверь и вышел в нормальном состоянии. Он ходил, разговаривал по телефону.

Окрім того, подейкують, що 26-тирічного чоловіка роблять цапом відбувайлом. А при кермі був хтось інший. Дехто каже, що правоохоронець.

Василь Довгополов, заступник керівника УДАІ м. Києва:

- На місці подейкують що за кермом сиділа зовсім інша людина. Це нам невідомо.

Журналісти "Свідка" з'ясували, що водій "Ланоса" - мешканець Бортничів. Його знайомі кажуть, чоловік не п'є, проте інколи дозволяє собі бавитися наркотиками.