Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 квітня 2011, 10:29 ДТП
В Одесі 19-річний хлопець за кермом спровокував зіткнення 5-ти машин
В Одесі 19-річний хлопець за кермом спровокував зіткнення 5-ти машин

Парубок "Лексусом" влаштував масштабну ДТП в Одесі: на перехресті в центрі міста зіштовхнулися 5 автівок. Серед причин аварії свідки кажуть і про те, що не працювали світлофори.

Аварія сталася ввечері. Водій "Ланоса" розповідає: "Лексус" так мчав, що коли загорілося жовте світло, водій дорогого авта загальмувати вже не міг.

Костянтин Петров, водій "Ланоса":

- Я, короче, еду-еду, и начинаю притормаживать. Потом что - вижу, "Лексус" не собирается притормаживать, я чуть притормаживаю, и тут уже столкновение.

Першим під удар "Лексуса" потрапили "Жигулі". Водій "сімки" каже: швидкість зменшив, та аварії не уник. Від зіткненя вилетів із салону на асфальт.

Сергій, водій "Жигулів":

- Очнулся уже на асфальте просто-напросто. Дверь открылась, вылетел я из машины.

Самі "Жигулі" відлетіли на іншого "ВАЗа", а той, своєю чергою, зіштовхнувся з "Мерседесом", що стояв позаду. За кермом "Лексуса" був 19-річний водій. Чому не пропустив автівок із головної магістралі - тепер з'ясовують інспектори ДАЇ.

Алла Марченко, керівник відділу ВДАІ в м. Одесі:

- Предварительно водитель автомобиля "Лексус" не учел дорожной ситуации, то есть, не выполнил требования дорожного знака "уступи дорогу", в результате чего допустил столкновение с двумя автомобилями, которые двигались по улице Большая Арнаутская. Один из автомобилей откинуло на стоящий автомобиль, и стоящий автомобиль откинуло на "Мерседес".

У цій аварії травмовано 5-х людей. Коли правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП, свідки розповідають: автівки зіштовхуються чи не щодня, бо вимкнено світлофори.

Валентин, таксист:

- Дело в том, что сейчас светофоры включены в ночной режим, моргающие, и знаки не умеют различать. И едут реально со второстепенной, поэтому я работаю ночью, вижу реально аварии каждую ночь, по несколько аварий. Люди со второстепенных дорог не уступают дорогу по главной.

А через цю аварію довелося на кілька годин перекрити рух транспорту.