Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 квітня 2011, 10:10 ДТП
У Криму "Мазда" на великій швидкості в'їхала в групу людей: троє загинули
У Криму "Мазда" на великій швидкості в'їхала в групу людей: троє загинули

Трагедія у Криму: троє людей загинули, і двох тяжко травмовано внаслідок ДТП в передмісті Сімферополя. Вночі автомобіль "Maзда" на шаленій швидкості врізався в натовп людей, що стояли на зупинці.

Сила удару була неймовірною - троє мешканців села Перового загинули одразу, двох їхніх односельців із травмами ушпиталено. Один із чоловіків у тяжкому стані.

Сергій Афріянц, завідувач відділу лікарні швидкої допомоги м. Симферополя:

- На данный момент тяжесть состояния пациента обусловлена тяжелой черепно-мозговой травмой, закрытой черепно-мозговой травмой. Находится он на искусственной вентиляции легких, сознание отсутствует.

Дивом уцілів наймолодший із постраждалих, 17-річний Ігор. Він із жахом згадує мить аварії. Розповідає: все сталося миттєво.

Ігор Беспечук, постраждалий:

- Мы уже хотели собираться домой, только прощались, услышал сигнал милиции и увидел, я развернулся, машина возле меня уже. Не знаю, кубарем она летела.

Підозрілу "Мазду", що постійно змінювала швидкість і заходила у віражі, співробітники ДАЇ побачили ще в центрі Сімферополя. Наказали водієві зупинитися, та він натиснув на газ і спробував утекти. Почалося переслідування. На вулиці Данилова легковика винесло на узбіччя просто на товариство молоді. Авто розчавило людей і зупинилося на залізничних коліях.

Ольга Кондрашова, керівник відділу ГУ МВС України в АР Крим:

- Водитель автомобиля - мужчина, находящийся за рулем "Мазды", был задержан… По данному факту было возбуждено уголовное дело.

Тепер тривають експертизи, які мають визначити швидкість, з якою мчало авто, його технічний стан і стан кермувальника.

Ольга Кондрашова, керівник відділу ГУ МВС України в АР Крим:

- По свидетельствам очевидцев, людей, которые находились там рядом, люди говорят, что человек был в нетрезвом состоянии.

Водій-винуватець ДТП:

- На камеру ничего не буду говорить вообще.

- Машиной управляли?

- Еще раз повторить? Я на камеру не буду говорить ничего! Это что репортеры или новости, что это такое? Я понимаю, что я цирк устроил, но не надо меня снимать на камеру, выключите ее!

За "цирк" на дорозі, внаслідок якого троє людей утратили життя, 24-річному водієві загрожує ув'язнення до 10 років. Водночас у ЗМІ з'явилась інформація, що окрім кермувальника в "Мазді" була співробітниця міліції. Начебто, п'яна пара поверталася з нічного клубу. Проте правоохоронці цю інформацію спростували.

Ольга Кондрашова, керівник відділу ГУ МВС України в АР Крим:

- Эта информация является ложной. Мы официально заявляем о том, что майор милициии Елена Ставропуло не имеет абсолютно никакого отношения ни к водителю "Мазды", ни к этому ДТП вообще. По имеющейся у меня информации, водитель в машине находился один.