Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 квітня 2011, 16:40 ДТП
На Житомирщині винуватець ДТП залишив помирати двох скутеристів
На Житомирщині винуватець ДТП залишив помирати двох скутеристів

Нічна ДТП поблизу Коростишева шокує цинізмом та жорстокістю винуватця. Водій "Жигулів" збив скутера із двома людьми. І не тільки покинув бідолах помирати, а ще й спокійно зібрав речові докази та поїхав ховати своє авто.

Розбитий скутер, шолом на дорозі і в кюветі поблизу тіла загиблої та ледь живої людини. Таку картину побачили вранці неподалік села Бобрика, що в Коростишівському районі.

Іван Прохоренко, заступник керівника УДАІ в Житомирській області:

- Поблизу села Бобрик сталося ДТП в результаті пригоди, водій скутера загинув пасажир травмований. Автомобіль з аварії зник. Була створена оперативно - розшукова група.

Отямившись, пасажир скутера розповів: вночі їхнього двоколісника вдарили "Жигулі" першої моделі. Поранені чоловіки благали водія "ВАЗівки" викликати "швидку". Та той лише зняв номерного знака з розтрощеного бампера "копійки" і поїхав далі. 33-річний кермувальник скутера до ранку не дожив. Вже цього ж дня автомобіліста-втікача знайшли правоохоронці. За кілька годин він показав, де покинув машину і розповів деталі аварії.

Затриманий:

- Вони начали по дорозі петлять. Я так на край з’їхав більш, і подивився на спідометр. Там щось не більше 60 км в час. І свєт вони чи дальній включили - і прямо на мене. Злякався, вийшов з машини, взяв номера.

- Ти тормозив, чи не тормозив?

- Остановився.

- Ні, як побачив що вони на тебе.

- Притормажувать начав. Я думав, вони з’їдуть. Так. Кинув номер і поїхав.

Правоохоронці кажуть: імовірно, в ДТП хлопчина й не винен. Але головне в цій ситуації те, що він покинув збитих людей помирати на дорозі. Саме це може коштувати 20-річному водієві восьми років ув'язнення.